Ahoj,
v tomto vlákně bych vás rád informoval o veškerých novinkách na fóru.
Jednou z novinek je inzertní systém.
Důvody tam byly vysvětleny, prodiskutovány, pokud k tomu něco ještě máte, prosím do příslušného vlákna.
Další novinkou je možnost podpořit chod fóra zakoupením Patreon členství
Zakoupení Patreon členství nezajišťuje žádné speciální zacházení ze strany moderátorů nebo admina, slouží jako finanční podpora chodu fóra. Myslím, že jsem již vše vysvětlil ve vláknu o inzerci. Za členství v Patreonu získává uživatel přístup na fórum bez reklam. Prosím, ideálně používejte na fóru stejný e-mail jako máte na Patreonu aby došlo k automatické synchronizaci. Pokud to z nějakého důvodu není možné, napište mi, abych provedl ruční propojení.
Další novinkou je Voting systém. Vlákna s aktivním hlasováním se vytvářejí přes plus u nápisu Vytvořit nové téma - Toggle post voting. Jestli pro to najdeme využití nechám zatím na vás, umím si představit třeba fotografickou soutěž atd atp.
Výsledné téma s aktivním hlasováním vypadá takto
A poslední novinkou je kalendář. Konkrétně v kategorii https://streleckeforum.cz/c/strelnice-akce-a-sport/strelecke-akce-a-souteze/37 je nyní aktivován kalendář jako header celé sekce. V tomto kalendáři se budou zobrazovat události které přidáte jako příspěvek.
Událost v kalendáři můžou zakládat administrátoři, moderátoři a všichni uživatelé s úrovní 2 a vyšší. Tzn. víceméně všichni co mají Founding 50.
Událost se zakládá přes malé
v dialogu nového příspěvku, konkrétně zde:
Pokud pořádáte nějakou akci a nebo víte o akci kterou by bylo dobré zpropagovat, můžete toho využít.
Funkce si klidně vyzkoušejte, pokud budou nějaké dotazy můžete mi napsat.
A.
`