Novinky na fóru

Hospoda funguje jak by hospoda fungovat měla, něco mne momentálně zajímá a není to na založení tématu, tak to hodím do placu a někdo ze štamgastů odpoví

4 Líbí se

Nejde o to kam to dam, ale ze to delam.

Az si mi tady zacnou dva hadat o tom jestli ma hi-ready pozice smysl, nebo je to blbej napad a ten co to ma za blbej napad zacne sproste nadavat, a ja mu ty prispevky smazu, tak budu v zapeti obvinen z neobjektivnosti, protoze projekt, ktereho se ucastnim, hi-ready uci a propaguje. A muze to poskodit nejen toto forum, ale i ten strelecky projekt.

Ja jsem si jisty, ze to zvladnu, nejsem v podobny situaci poprve, ale to neznamena, ze to neni komplikace kterou je mozne nebrat v uvahu.

To jen aby bylo zrejmejsi co jsem mel na mysli.

1 Líbí se

@dan Ty tady na začátku napíšeš, že nechápeš, jak by to tady mělo fungovat, resp. že tvoje představy neodpovídají tomu, jak to vidí ostatní, resp. že si s hlavním adminem nerozumíš, pak dodáš, že vidíš potenciální střet zájmů, když někdo zkritizuje tvého zaměstnavatele a ty do toho zasáhneš (a to nemluvím ani o smazání) a přesto se na to moderování hrneš. O co ti jde?

Ja se do nej nehrnu. Ale pokud bude potreba pomoct, a nebude nikdo jiny kdo by to udelal lepe, tak s tim muzu pomoct ja, pokud bude potreba a zajem. Nejsem ten typ, ktere kdyz vidi praci, kterou je potreba udelat, tak se pta kdo ji udela jiny. Ale samozrejme - pokud ji nekdo jiny udela, tim pro me lepe.

A proc si myslim, ze bych to dokazal ja ? Prakticky celej dospelej zivot jsme byl vzdycky v postaveni, kdy jsem soucasne zastaval role, ktere byly v ve stretu zajmu. Nekdy jsme vuci jinemu clovek soucasne vystupoval az ve trech ruznych rolich. A slo o vaznejsi veci nez je diskusni forum. Taky jsme svym rozhodnutim nekomu mohl dost podelat zivot. Takze jsme se naucil v rolich prepinat. Mimo jine, informace ziskane v jedne roli zasadne nepouzivam v roli jine. Ale fakt nenutim, jen rikam, ze i tohle je moznost.

1 Líbí se

Dan se stal členem moderátorského týmu na mou žádost. Ostatní členové moderátorského týmu mě v tomto rozhodnutí podpořili. Myslím že je fajn, že je nás víc a i když možná máme nějaké komunikační třenice, tak to není ani tak rozdílným pohledem na svět, ale možná spíše mou nepozorností a rozlítaností kdy dělám pět věcí najednou a často nejsem schopen zformulovat myšlenku.

Každopádně rozdílné způsoby myšlení a přístupu budou myslím přínosem pro všechny. Žádné zásadní moderátorské zásahy na denní bázi tu naštěstí zatím nejsou potřeba ale kdoví jak se to vyvine.

A.

1 Líbí se

Ahoj, mimo jiné věci na kterých jsem v posledních dnech pracoval je i optimalizace custom skriptů. Mezi tyto skripty patřil třeba i skript, který načítá data z kalendáře a
zobrazuje nejbližší akci na homepage.
Abych byl konkrétní - stránka by se měla daleko rychleji načítat.

Provedl jsem změny v obsazení modeátorského týmu. Novým moderátorem je @dqd .

Náplní práce moderátorů není jen udržovat tu pořádek ale mají i vyšší oprávnění na práci s fórem a pomáhají mi se správou.

Seznam všech lidí na které je možné se obracet je jako vždy zde

1 Líbí se

Dvě novinky týkající se interaktivní mapy.

Na mapě se nově zobrazují OSZBM a je také možné doplňovat obchody.

2 Líbí se

OSZBM dostaly podporu pro pole pro adresu datové schránky, drobnost ale snad užitečná.

1 Líbí se

Budu nasazovat novou verzi https://streleckamapa.cz

Rozhodle jsem se přejít z nespolehlivých pop-upů na sidebar který poskytuje daleko více místa pro případný další rozvoj mapy.

Je to poměrně velká změna a nevím jestli jsem vše odladil a domyslel včetně dark mode/mobilních verzí a dalších proměnných takže pokud narazíte na nějakou chybu tak se omlouvám a současně prosím o nahlášení abych to mohl opravit.

Díky!

1 Líbí se

Na PC je to bohužel hodně rozbitý, ta levá lišta se chová jaksi divoce:

A po kliknutí na např nějaký obchod:

Fiha, muzes zkusit anonymni rezim?

To stejné.

Jak to navodit

1. Otevřu mapu
  2. Kliknu na nějaký marker a vlevo se zobrazí v panelu popis
  3. Kliknu na ikonu zužujícího se “burgeru“ vpravo (druhá shora) - tj na zobrazení filtrů
  4. Hotovo - rozbito. :wink:
1 Líbí se

Opraveno, při refaktoringu jsem zapomněl přenést styly pro filtry.

Eště blbne filtrování dle zbraní a dle otevřená/uzavřená střelnice, vím o tom.

Večer budu ladit mobilní styl.

Můj klasickej bug report, že nefunguje správně dark mode :smiley:

1 Líbí se

Zrovna na něm dělám!

1 Líbí se

Ty nejhorší věci bych snad měl mít vychytané.

2 Líbí se

Ahoj, pri editaci střelnice se nedá v panelu posunout dolu a není tedy dostupné tlačítko uložit. Podobně v panelu Otevírací doba, kde se po editaci OD tlačítko Uložit posune dolů a zase se to nedá posunout.

Diky, je to na seznamu jen jsem se k tomu zatim nedostal. Stejne tak predelavam pridavani bodu do mapy.

fixed, přidán sticky footer pro tlačítka.