Hospoda funguje jak by hospoda fungovat měla, něco mne momentálně zajímá a není to na založení tématu, tak to hodím do placu a někdo ze štamgastů odpoví
Nejde o to kam to dam, ale ze to delam.
Az si mi tady zacnou dva hadat o tom jestli ma hi-ready pozice smysl, nebo je to blbej napad a ten co to ma za blbej napad zacne sproste nadavat, a ja mu ty prispevky smazu, tak budu v zapeti obvinen z neobjektivnosti, protoze projekt, ktereho se ucastnim, hi-ready uci a propaguje. A muze to poskodit nejen toto forum, ale i ten strelecky projekt.
Ja jsem si jisty, ze to zvladnu, nejsem v podobny situaci poprve, ale to neznamena, ze to neni komplikace kterou je mozne nebrat v uvahu.
To jen aby bylo zrejmejsi co jsem mel na mysli.
@dan Ty tady na začátku napíšeš, že nechápeš, jak by to tady mělo fungovat, resp. že tvoje představy neodpovídají tomu, jak to vidí ostatní, resp. že si s hlavním adminem nerozumíš, pak dodáš, že vidíš potenciální střet zájmů, když někdo zkritizuje tvého zaměstnavatele a ty do toho zasáhneš (a to nemluvím ani o smazání) a přesto se na to moderování hrneš. O co ti jde?
Ja se do nej nehrnu. Ale pokud bude potreba pomoct, a nebude nikdo jiny kdo by to udelal lepe, tak s tim muzu pomoct ja, pokud bude potreba a zajem. Nejsem ten typ, ktere kdyz vidi praci, kterou je potreba udelat, tak se pta kdo ji udela jiny. Ale samozrejme - pokud ji nekdo jiny udela, tim pro me lepe.
A proc si myslim, ze bych to dokazal ja ? Prakticky celej dospelej zivot jsme byl vzdycky v postaveni, kdy jsem soucasne zastaval role, ktere byly v ve stretu zajmu. Nekdy jsme vuci jinemu clovek soucasne vystupoval az ve trech ruznych rolich. A slo o vaznejsi veci nez je diskusni forum. Taky jsme svym rozhodnutim nekomu mohl dost podelat zivot. Takze jsme se naucil v rolich prepinat. Mimo jine, informace ziskane v jedne roli zasadne nepouzivam v roli jine. Ale fakt nenutim, jen rikam, ze i tohle je moznost.
Dan se stal členem moderátorského týmu na mou žádost. Ostatní členové moderátorského týmu mě v tomto rozhodnutí podpořili. Myslím že je fajn, že je nás víc a i když možná máme nějaké komunikační třenice, tak to není ani tak rozdílným pohledem na svět, ale možná spíše mou nepozorností a rozlítaností kdy dělám pět věcí najednou a často nejsem schopen zformulovat myšlenku.
Každopádně rozdílné způsoby myšlení a přístupu budou myslím přínosem pro všechny. Žádné zásadní moderátorské zásahy na denní bázi tu naštěstí zatím nejsou potřeba ale kdoví jak se to vyvine.
A.
Ahoj, mimo jiné věci na kterých jsem v posledních dnech pracoval je i optimalizace custom skriptů. Mezi tyto skripty patřil třeba i skript, který načítá data z kalendáře a
zobrazuje nejbližší akci na homepage.
Abych byl konkrétní - stránka by se měla daleko rychleji načítat.
Provedl jsem změny v obsazení modeátorského týmu. Novým moderátorem je @dqd .
Náplní práce moderátorů není jen udržovat tu pořádek ale mají i vyšší oprávnění na práci s fórem a pomáhají mi se správou.
Seznam všech lidí na které je možné se obracet je jako vždy zde
Dvě novinky týkající se interaktivní mapy.
Na mapě se nově zobrazují OSZBM a je také možné doplňovat obchody.
OSZBM dostaly podporu pro pole pro adresu datové schránky, drobnost ale snad užitečná.
Budu nasazovat novou verzi https://streleckamapa.cz
Rozhodle jsem se přejít z nespolehlivých pop-upů na sidebar který poskytuje daleko více místa pro případný další rozvoj mapy.
Je to poměrně velká změna a nevím jestli jsem vše odladil a domyslel včetně dark mode/mobilních verzí a dalších proměnných takže pokud narazíte na nějakou chybu tak se omlouvám a současně prosím o nahlášení abych to mohl opravit.
Díky!
Na PC je to bohužel hodně rozbitý, ta levá lišta se chová jaksi divoce:
A po kliknutí na např nějaký obchod:
Fiha, muzes zkusit anonymni rezim?
To stejné.
Jak to navodit
- Otevřu mapu
- Kliknu na nějaký marker a vlevo se zobrazí v panelu popis
- Kliknu na ikonu zužujícího se “burgeru“ vpravo (druhá shora) - tj na zobrazení filtrů
- Hotovo - rozbito.

Opraveno, při refaktoringu jsem zapomněl přenést styly pro filtry.
Eště blbne filtrování dle zbraní a dle otevřená/uzavřená střelnice, vím o tom.
Večer budu ladit mobilní styl.
Zrovna na něm dělám!
Ahoj, pri editaci střelnice se nedá v panelu posunout dolu a není tedy dostupné tlačítko uložit. Podobně v panelu Otevírací doba, kde se po editaci OD tlačítko Uložit posune dolů a zase se to nedá posunout.
Diky, je to na seznamu jen jsem se k tomu zatim nedostal. Stejne tak predelavam pridavani bodu do mapy.
fixed, přidán sticky footer pro tlačítka.