Při přidávání střelnice lze nově umístit špendlík přímo přes zadání souřadnic, mapa si to sama umístí a převede na adresu. Zadání přes adresu funguje pořád stejně.
Vrátil jsem možnost nahrávat fotky.
Při přidávání střelnice lze nově umístit špendlík přímo přes zadání souřadnic, mapa si to sama umístí a převede na adresu. Zadání přes adresu funguje pořád stejně.
Vrátil jsem možnost nahrávat fotky.
Klobouk dolu. Dobrá práce. ![]()
Koukam ze nam appka spatne boduje souteze, tak to sem pridavam jen pro info. S @311_Mart jsem v kontaktu. Zkusim to opravit
Opraveno ve verzi 1.13.1+81, na google store již dostupné pro aktualizaci, na iOS bude schvalovací kolečko klasicky chvíli trvat.
Střelecká mapa - filtry dostaly podporu pro filtrování podle stavu - lze tedy filtrovat dle toho, jestli je podnik otevřený, zavřený nebo neznámý stav.
Dále opraven filtr pro filtrování podle vzdálenosti střeliště.
Přepracoval jsem a snad zjednodušil jak aplikace pracuje s daty ohledně vzdálenosti střelišť. Stávající data jsem zmigroval, takže by nic nemělo chybět, doufám..
Přeskládal jsem pořadí tlačítek na home page a také rozložení výchozí stránky z pohledu kategorií na „poslední resp. nejnovější příspěvky“.
Myslím si, že to tak bude přívětivější a přehlednější pro nově příchozí. Všem komu jsem narušil svalovou pamět se tímto omlouvám a doufám, že to nebude příliš zásadní změna.
V případě že by to někomu nevyhovovalo může si to nastavit ve svém uživatelském úču zde
Překopal jsem střeleckou mapu na v2. Ovládání je víceméně stejné jak jste byli zvyklí, přidávání a editace by měli být uživatelsky příjemnější.
Na videu níže ukazuji nový pohled, zjednodušený proces přidávání záznamů a jejich editaci.
Stále platí, že kdokoliv má registraci na střeleckém fóru má automaticky práva na editaci mapy, stačí kliknout na panáčka ve vyhledávání, dojde k automatickému přihlášení a již můžete přidávat návrhy do mapy.
Vše názorně ukazuju na videu níže
Můžete si všimnout, že ve videu pracuji s filtrem „Ověřená“ a „Ke kontrole“.
Střelnice v mapě jsou naimportované ze zdrojového seznamu. Střelnice které již někdo editoval mají automaticky přidělenou badge „Ověřená“. Ověřené střelnice se zobrazují ve výchozím režimu všem. Střelnice ke kontrole jsou střelnice ke kterým se mi nepovedlo dohledat data nebo jednoduše ještě nebyly nikým upraveny. Proto postrádají badge „Ověřená“ a jsou „Ke kontrole“. Střelnice „Ke kontrole“ se ve výchozím nastavení filtru nezobrazují.