Funguje vám fórum na zbraně kvalitně?

Přesně tak, zatím to tady bylo v pohodě.

Proto jsem se taky registroval sem. Číst místo věcí o zbraních jak nám všechno zlej Fiala/Foltýn/Pavel/Brusel/kdokoli jinej zakáže, mě dost iritovalo.
Tady jsem to zatím naštěstí nepotkal :+1:

2 Líbí se

Není to tím, že by se tu všichni vždy názorově shodli, ale snažíme se udržet volnější debatu v Hospodě a politické řeči vedeme v Politickém chatu.

Chaty mají historii 30 dní což na pokecání stačí a fórum si necháváme na věci u kterých si myslíme, že je dobré je zachovat déle.

Díky všem za dodržování.

2 Líbí se

:warning: Tak, na ZKčku se skutečně pracuje, ale jsou tam menší „porodní bolesti“. Kdo vydrží, zase bude fungovat. :hugs:

Promiňte mi moji skepsi, ale pokud o to fórum bude "pečováno” jako posledních pár let. Ignor list mi za loňský rok naskákal o stovky procent. Nemusí si asi nikdo trhat žíly s oživováním.

Témata, která mě zajímala, byla stejně mrtvá. Takže jsem stejně musel hledat v anglickojazyčných zdrojích. Zato otravného balastu fůra.

Když to někdo vzpamatuje, dobře. Ale slzu už jsem zamáčknul :slightly_smiling_face:

Odkud mas tuhle informaci?
To uz byla takova suskanda, jak to pry nekdo z uzivatelu chce prevzit a pak si to rozmyslel a podobne. Mas to z verohodneho zdroje?

1 Líbí se

Česká scéna, ač celkem pestrá na odborníky a nadějné následovníky postupně upadá. Jednak kvůli nezájmu z jakékoliv příčiny a potom, agrese, napadání atd. i přes el. komunikaci každý nemusí. To na zahraničním fóru potkáte minimálně, prostě nevím, kde je chyba.:thinking:

V tom, ze jsme maly trh, dneska uz vetsina lidi umi anglicky a nejzajimavejsi informace si driv precte v zahranici. No a kdyz uz, tak tam pak o nich take diskutuje. To zaprve. A za druhe, ze spoustu vysoce odbornych zalezitosti se dneska stal „spotrebak“, kterej si lze koupit hotovej, jen vybalit z krabice a spustit. Odborniku uz neni tolik treba. Uz jen proto, ze spousta veci se tady ani nedela a dovazi se zvenku.A zdejsi odbornici nemaji na to jak to vypada a funguje zadny vliv.
Jinak ale prilis nesouhlasim s tvrzenim, ze uroven zdejsich odbornych diskusi je nejak vyznamne horsi, nez tomu je v zahranici.

1 Líbí se

No malý nemalý, to je jedno. A to, že je vše dnes vše nejlépe „instantní a hned“ to taky není úplně dobré. Jen si vezmi, kolik chybí řemeslných pracantů, těch šikovných puškařů bude taky jen pár.

Jak td opravuju zapojeni vodniho filtru a cisticky odpoadnich vod po dvou odbornych firmach a postupne zjistuju, co zvoral i elektrikar, zacinam mit pocit, ze uz zadni odbornici neexistuji.
A pritom staci otevrit manual na tri A4 a na druhe je jasne videt, jak zapojit draty v ridicim boxu cisticky a na 2. strane z 5 zapojeni trubek kolem filtru take.
Ach jo.

No to jsou ty „instantní znalosti“ a s plným rozmachem AI to bude ještě horší. Třeba sehnat schopného a šikovného restaurátora apod. je téměř nemožné - vše se vozí povětšinou z ciziny. Řemeslo „smrdí“, každý chce kancl a 50t +, lépe 70t+ Kč a za „nic“.

Manuály a návody a vůbec materiály co a jak jsou pro „blbce“, to člověk 2.0 nečte…

1 Líbí se

Zajímalo by mě, jak tyto příspěvky souvisí s fungováním fóra ZK?

3 Líbí se

Budeš se divit, ale právě kvůli tomuto stylu se to „sesypalo“. Arogance a neúcta, neakceptace souvisejícího, vzájemné napadání,…

Sesypalo se to, protože se o to nikdo nestará a technicky ten web padl na držku.

1 Líbí se

Když myslíš, vlastně jo, ale proč se nestará, nestaral…?

Protože má očividně lepší věci na práci.

Od jakeho zdroje to mas?
Vazne by mne to zajimalo. Nekudy primo od MarK?

Protoze tohle 1) vubec nevypada jako perestrojka. Kazdy admin by tam na dobu uprav dal info o tom proc a do kdy. A urcite by to nenechal dole takto dlouho.
A 2) co mam zprostredkovane od lidi, co se s nim znaji, tak je nekde pryc a dela neco jineho a nejspis o padu fora ani nevi.

1 Líbí se

Přesně tak, kdyby to byla záměrná odstávka fóra, tak by dal předem vědět co se chystá a na stránku by dal nějaký banner, že fórum je třeba na cca 2 týdny mimo provoz, protože by to bylo jednak slušné a druhak by to neotrávilo a neodradilo pravidelné dlouholeté členy…

Dinosaurus z Mojizbrane, Strelectvi a Zbranekvalitne zdraví bývalé „spolustolovníky“. Už nemám moc co říct, ale rád bych občas předsi jen ještě zkoušel zachytit dění vezdejší, a nechci to dělat na zapřenou.

Howgh.

4 Líbí se

@KaNo
Přidám se k @Murphy, můžeš napsat odkud máš informaci, že se na ZK pracuje?