Toho člověka jsme evidentně zklamali a nechce být zveřejněn. Kdo nevěří, tak má právo. Normálně jsem si dohledal kontakt, v 21. století to celkem jde.
Otazka znela, odkud to vis. Tvoje odpoved je formulovana tak, aby neco naznacovala, ale kdyby se ukazalo, ze je to totalni vymysl, abys dokazal vycouvat, ze jsi preci nic takoveho nerikal. Ano, nases sis kontakt. Ale nerekl jsi, ze jsi mu napsal a on ti, na rozdil od vsech dalsich lidi, kteri mu napsali take, odpovedel. Takze nevime, jestli nam tu prezentujes svoje domenky, nebo jsi s nim tom opravdu mluvil.
Ne, ze byses mi musel zpovidat z toho co rikas a proc to rikas. Ale opakovane mlzis. Tak to se pak nediv neduvere, ktera okolo tvych vyroku panuje. Ale tebe ta hra bavi. Fakta a informace jsou naproti tomu nuda.
Ja se dostal k informacim od lidi, kteri se s majitelem znaji osobne. A jejich tvrzeni se Tvym vubec nekoresponduje.
Podle vseho je MarK mimo konektivitu a o vypadku nejspis netusi.
Takze odkud cerpas? Od koho to mas? Myslis tim Uzivatele MarK, coz je podle vseho stale majitel?
Pokud na dotazy v posledním odstavci čekáš konkrétní a věcné odpověďi, tak to čakáš IMHO marně. S grafomanií je velmi často komplementárně spojená bájná lhavost (Pseudologia phantastica – Wikipedie). Takže se maximálně dočkáš zase jen nicneříkajících plků.
A Erix splňuje příznaky obou chorob téměř stoprocentně. ![]()
Jo tak KaNo je Erix? Jestli jo, tak to potom mnohé vysvětluje ![]()
Ať je kdokoli, cokoli, diskutoval bych spíš téma něž konkrétní osoby ![]()
Přesně tak a proto by se sem nemusely dávat nepodložené informace…
No, Fórum ZbraněKvalitně je dole už sedm týdnů (za týden to budou dva měsíce).
Takto se prostě upgrade nědělá, to mi nikdo nevymluví. To by tam alespoň IMHO viselo nějaké info. Podle mě na to už MarK totálně kašle (jestli o tom vůbec ví, on teda na celé stránky a fórum prděl i předtím - příspěvky na stránkách 10 let staré, odkazy nefunkční apod.) a fórum je definitivně mrtvé. Rád bych se sice mýlil, (bylo tam spousta dobrých informací a vláken) ale zatím to ve všech ohledech vypadá, bohužel, na definitivní konec.
Díky @CrocodilusCZ za toto fórum, které se snad časem stane důstojným nástupcem ZK.