Funguje vám fórum na zbraně kvalitně?

Nevím co se děje, ale už druhý den se nedá přihlásit na fórum na Zbraně kvalitně, hlásí mi to “Forbidden

You don’t have permission to access this resource.”

Že by výpadek nebo je fórum vypnuté???

Ano, presne tak. Vypadek nebo je forum vypnute.
:wink:

2 Líbí se

já se tam pokoušel v minulých letech zaregistrovat a nikdy se mi to nepovedlo……

No, patrně update, bylo avízo delší dobu, ale taky mi tam visí registrace už od loňska, snad. :wink:

Je zvláštní, že teda ten update nikdo neupřesnil od kdy, do kdy. Třeba spoléhají na to, že lidi tam přestane bavit chodit a zkoušet, jestli už to jede a budou mít konečně klid. :slight_smile:

Pokud je to update, tak je hodně nepodařený a hlavně předem neohlášený, vypadá to, pokud to není vypnuté schválně, že se update prostě nepodařil a zbotilo se to a snad to někdo ví a pracuje na obnově fóra…

Přesně to si myslím taky……

Vypadá to na nešťastný zásah do .htaccess.

Verim, ze takova vec by byla vyresena pomerne rychle.

Ale bylo to “avizováno”, jen pro nedostatek času ne přesně. Vy, co máte najetý nějaký rok na internetu zavedené třeba registrace a tápete?

Jestli to převádí z toho starého formátu na nový a “plní” starou sekci, případně to přebírá od zbytečností, nebo jinak třídí, tak…:wink:

já se tam pokusil třikrát zaregistrovat za poslední rok, a nepochodil jsem.

Třeba to je nově už jen pro vyvolené a my vyvvolení nejsme. :smiley:

Píše mi to to samé.

Jsem tam zaregistrovaný 10+ let. Pravda spíš jako pasivní návštěvník

Mám to stejně jako @dethan

Však počkejte, myslím, že to zase pojede.:wink: Gól by byl, kdyby to bylo vázáno nově třeba na číslo ZO či ZL. :joy:

V tom případě mi poraď, kde to číslo ZO najdu. Na ZL je pouze číslo jednací výpisu.

1 Líbí se

Vzhledem k tomu, že i ten kdo se teprve připravuje se občas rád na něco pro upřesnění zeptá, tak by vazba na ZO / ZL byla proti smyslu webu ZK

Přesně tak. To by byla nebetyčná pitomost a nechápu, jak něco takového může vůbec někoho napadnout…

Ať se tam děje co chce, ale trvá to už třetí den. To na brzké zprovoznění moc nevypadá. Každý další den, kdy to nepůjde, je jen další hřebíček do rakve ZK.

Vy jste teda nerváci. :wink: Michodem to s těmi čísly fakt kdesi bylo, ale už je to delší dobu. Mělo být cosi, jako “expertní” část ZK. Kdesi v komentářích, či kde to bylo. :thinking: