Jenze s AI nezajdu na sebeobranu, AI mne nepozve na svoji klubovku u Susice nebo u Litomeric a ani mne zitra AI neodveze na LOS, ke kteremu mne vice mene prinutila. ![]()
Asi jsem uz taky dinosaurus, ale ja porad jeste radsi lidi.
Na druhou stranu co AI nevi si klidne dohalucinuje, takze az zacnes prebijet hledal bych navazky urcite tam ![]()
AI je super, ale chce to brat s rezervou. Treba pro zacatecniky kteri nemaji jak overovat informace je vylozene naprd.
Diskuze imho funguji a zijou, treba fcb je aktivni, pravdepodobne proste proto, ze je to pro lidi pohodlne a pri ruce.
I tohle forum roste, pomalinku, ale roste.
Ani odpovedi od lidi se halucinacim nevyhybaji ![]()
Vyhoda diskusniho fora oproti AI odpovedi je v tom, ze tu odpoved vidi i ostatni a pokud je to nejakej nesmysl, tak to mozna nekdo opravi.
Tak to vypadá na definitivní smrt. 3 týdny down…
A to se nám „přeběhlíkům“ matadoři na ZK smáli… Co asi teď dělají? (Myšleno s troškou škodolibosti)… Takový třeba Sobiho apod. Asi nemají žaludek Erixe, aby se sem regli pod jiným nickem… ![]()
A co dělají ti přísní moderátoři? Kde si teď budou nahánět svá ega? ![]()
Omlouvám se. Zbytečná jedovatost. Je ale zajímavé, že tady to funguje i bez zásahů a umravňování diskutujících od kohokoliv jiného.
Mas pravdu, zasah byl za celou dobu provozu potreba tusim jeden. Jsem za to rad, ale provoz zatim neni obri.
Zkusme na ZK vzpominat v dobrem, MarK tam odvedl spoustu dobre prace a je jen skoda, ze to prislo nakonec takhle vnivec.
Mne to docela mrzi. Ztratila se spousta informaci, na Wayback machine je zlomecek obsahu toho fora. ![]()
Pokud je to opravdu záměrně vypnuté, tak spíše nechápu to trapné jednání, že to majitel nějak neokomentoval, nenabídl někomu možnost převzetí, že se nějakým způsobem nerozloučil a neřekl alespoň důvod.
Pamatuji se, jak se také vyvíjelo fórum hodinkářů chronomag, jak mělo výkyvy, odchody zasloužilých a uznávaných členů, příval nových členů, jak po čase majitel zdůvodnil proč už dál nebude fórum udržovat a nabídl ho novému zájemci, ten ho převzal a jelo se dál…
Na to, jaká byla na fóru ZK držena přísná morálka, mi ten konec připadá opravdu více než trapný…
Neverim, ze to je rizeny konec. A dokonce ani neverim tomu, ze o soucasne situaci MarK vi. Podle mne mu padlo forum na nejake technikalii a zbytek jede. Mozna jede i forum, jen nemame pravo ho videt, takze pripadne hlidani sluzeb nic nedetekuje a nevaruje.
Jinak by to budto vypnul komplet, nebo na hlavni stranku alespon napsal, ze je forum off a mozna i proc.
Já teda stále doufám, že máš pravdu a na fóru je jen technická chyba. Taky si nemyslím, že po těch letech provozu a práce okolo by to ukončil tímhle způsobem a to,že o chybě vůbec neví,je IMHO dost pravděpodobné.
Těch informací, co se tam časem nashromáždily,by byla obrovská škoda,tak budeme doufat, že se ZK zas obnoví..
No ale musíš zase na druhou stranu uznat, že tady se Erix chová o dost lépe než na ZK![]()
![]()
Aspoň zatím teda..
Protože už jednou dostal přes prsty.
![]()
Mně nedostupnost fóra zk napadá zásah státní moci. I přes to že si nevzpomínám na texty v rozporu se zakonem. A proto, že to trvá 3 týdny žádný vývoj žádné info od provozovatele na homepage, nedostupný jen fórum.
Myslíš Foltýnův smrtelný záškub? Toho to už nezajímá, ten má teď zrzku
Ještě to tak, to by byl návrat „soudruhů“.![]()
To si myslim, ze jsou hodne divoke spekulace. To by mohli rovnou vypnout seznam i s fejsbukem a dalsi.
Mohli, ale taky by potvrdili, že na to „vše“ kašlou a lidí mají potřebu si to říci a rozebrat to. Je zajímavé kolik takových informačních „hnízd“ za posledního půl či rok vzniklo. ![]()
Navrhuji vratit se v diskuzi k faktum.
Pokud by fórum bylo uzavřeno z důvodů nějakého zákazu, tak by o tom jistě už dal někdo vědět. Tohle spíš vypadá na chybu o které vlastník možná ani neví nebo na celý projekt už nemá čas a neřeší to.