Vtipy, sranda, zábava

Trochu s odstupem přicházím s dýmkou míru a návrhem, nikoliv autoritativním - nenecháme politiku opravdu jen do Politické diskuze do chatu?

Byl bych rád, kdyby zdejší prostor lidi spíš spojoval, byť uznávám, že kolikrát sám neodolám nějakému popíchnutí.

Nechám anketu běžet pár dní a podle výsledků se zařídíme.

• Politické vtipy nechat pouze do Chatovací místnosti politika
  • Politická satira má svoje místo i ve fóru.
0 hlasujících

Jsem za nechat zde i „politické“ vtipy, i když můžou být názorově rozdělující. Samozřejmě je asi dobré se vyvarovat vtipům hrubě dehonestačním či obdobným, ale obecná politická satira by IMHO měla být OK.

4 Líbí se

Tady to je na vtipy, tak ať si tu každý postuje, co mu přijde vtipné, ať si o tom myslím cokoliv. Víc mi vadí neustálé politické náznaky a spekulace v chatu-hospodě, které vždycky zvrátí jakékoliv téma.

3 Líbí se

Vtipy tady a případné poznámky k nim v politickém chatu

4 Líbí se

To je ale i o tom, aby problémové uživatele, co postují politiku i do hospody, moderátoři usměrnili a příspěvky kdyžtak přesunuli.

A abych nebyl OT, přidávám i vtip:

5 Líbí se

Máš pravdu, zkusíme v tom být konzistentnější a poprosím i @moderatori aby na to dohlíželi.

Na fóru můžete příspěvek i flagnout k prohlédnutí modům, funguje to i v hospodě.

Politický chat v podstatě nečtu a nerad bych přišel o dobrý fóry..

1 Líbí se

Dobre delas :laughing:

3 Líbí se

4 Líbí se

3 Líbí se

Ručník s sebou, není v ceně. :wink::rofl:

Mně zde i politické vtipy připadají dobré, Češi se vždy vyznačovali vtipem, kterým dokázali nejen i zásadní problémy zlehčit, ale někdy i vyřešit a jestli je šašek na Hradě nebo jinde je věc posouzení každého a proč se nezasmát oběma dle vkusu, ono je to asi jedna jedna a tak proč se jen nesmát a bavit se…

2 Líbí se
1 Líbí se

Nemuzu si pomoct, ale tohle me fakt dostalo :slight_smile:

5 Líbí se

5 Líbí se

Umela inteligence

Toto je občas jako chatu​:smiling_face::

4 Líbí se
1 Líbí se

Správnej Čech - návod pro Ukrajince