Jak často si cvakáte na sucho? Používáte nějaký pomůcky? A co specificky sušíte?
Nebojte se podělit, nebo zeptat.
Necvakam skoro vubec.
Coz se ted asi zmeni, protoze jsem do Kevina, jakozto jedine kohoutovky, poridil laserovy naboj a tercik. Kupovat 5 laseru do revolveru se mi uplne financne nechtelo. Vcera probehl prvni test a dostal jsem vynadano za zvuky, ktere terc vydava, tak ho budu muset trosku pritlumit.
Mohl bys prosím poskytnout odkazy na konkrétní produkty? Já bych si to moc rád vyzkoušel, ale pořád jsem na to nesehnal budget a nějaký produkty z aliexpressu atp nechci objednávat na slepo…
Případně moc díky!
Ten terc sel ale neuveritelne dlouho. Jak pred 10 lety. Podle vseho se seknul na celnici
To asi vypadá, že to bude spíš na nějaké drilly tasení a zásah/nezásah, ne? Když se dívám na tu konstrukci tak mám trochu pochybnosti, že by se s tím dala trénovat třeba mířenka…?
S tercem asi ne, ale kdyz k tomu naboji zkusis appku, kterych je opravdu dost, tak to nejspis pujde.
Ja si objednal 2 terce - kazdy jiny - na prenaseni. Druhy zatim nedorazil.
Jestli mas neco jednokomoroveho DA s kohoutem, tak se investice do jednoho naboje zase tolik neprodrazi.
Na mířenku to není, a to nejsou ani high price lasery, přeci jen se to musí vlézt do všech komor, nicméně náboje z alika se neboj. mám, užívám dlouho a funguje v pohodě. Respektive teď už ho neužívám, zaměřil jsem se na jiné věci než jen první ránu, ale je to super pomlcka právě k tomuhle.
doporučuji aplikaci laser academy, zdarma na storech, terče pro ni jde dohledat online (dodám když bys měl zájem), člověk si pak může celý session vyhodnotit a i vidí kolik toho nasušil a kolik tím pádem ušetřil za střelivo
Proc jen prvni ranu? Mne to vezme i vic ran celkem rychle za sebou - tedy, jak mi Kevin dovoli… Terc to zvlada.
mám jen strikery takže víc než jendu ránu mě to neblikne.
Nesuším, střílím 2x do měsíce, takže na sušení není čas
Tak to já taky střílím, a i ve finále často víc než 2x měsíčně, ale beru to jako ostrý prověření tréninku. Pušku bohužel suším fakt málo, taky je to znát. Ale pistoli aspoň na 10 minut beru do ruky denně, a teda je to znát, splity lepší, přenosy jistější, tasení rychlejši ono ani delší seance moc nejdou, snažím se to rukou drtit jako při reálné střelbě, takže to na žádný hodiny není.
No my jsme se zase teď zase moc zaměřili na pušku a zase jedeme 50/50 se záměnou během střelby. Takže vše v jednom A kdybych mohl, tak bych tam byl častěji!
Naštěstí máme střelnici, kde si můžeme postavit “parkur” a jít v patrole atd. a to už do králíkárny se pak moc nechce!
Každému říkám suš, pomůže to. Kážu vino, ale sám piju vodu a nesuším vůbec. Musím se k tomu dokopat, ale navléct se do kalhot, pásku, pouzdra, vesty doma, pak pípat, tasit a cvakat… Na to nenacházím příležitost. Respektive, jsem prostě líný, když příležitost konečně je, je už pozdě večer a mně se už nic nechce.
Jo, kdyby clovek susil, myslim susil k tomu co strili, nikoliv misto toho, na vysledcich by se to muselo pozitivne projevit. Ale taky se k tomu nedokazu dokopat. Na strelnici je to snazsi (ale i tam se jen velmi vzacne dokopu, abych si sel zatrenovat sam). Ale doma jsou vzdycky dulezitejsi veci k udelani. A nejde jen o strileni. K sebeobrane se chovam uplne stejne …
Na sušení mířenky, resp. správného základu (=úchopu, spouštění, atd) bych asi mohl doporučit Mantis. Když dá člověk 100 denně, tak po týdnu je to na střelnici vidět. Horší je dát těch 100 denně .
Mantis mam dva roky. Uz mi ho, vypujceny, pouzival kde kdo. Snad si to s nim taky jednou zkusim
Suším pokud možno denně, vždy si snažím najít alespoň pár minut. Především suším tasení a zapichování se spouštěním nebo pak různé obskurní polohy, které bych si nemohl dovolit ani na nejtolerantnější střelnici.
Sušilek mám asi dvacet a točím je, ale všechny už jsou značně “použité” - viz jak vypadá odpružená “zápalka” a celá prdelka sušilky :