Sušení - jak často sušíte? A co specificky?

Nesušil jsem moc poctivě, vlastně skoro vubec. Tak nějak jsem na závodech (LOS) většinou dopadl v první trojce, vše zalité sluncem.
Pak jednou jsem na závodech měl pocit že jsem nastřílel fakt dobře, přišel klučina, a nandal mi skoro 20%, na druhým jsem měl 81%.
Nikdy jsem ho předtím neviděl, tak se ptám, kde střílí? a kde závodí?
Jeho odpověď: Tohle jsou moje první závody, mám to nasušený…
To mě dost donutilo se nad sebou zamyslet, teď si dávám ráno a večer 15 minut a je to šíleně znát. Už jsem ho i jednou porazil, ikdyž byl furt rychlejší, ale chyboval :slight_smile:
Nicméně to sušení prostě dělám, ikdyž se mi nechce. Vidím fakt velký rozdíl v tasení, prvních ranách, přenosech. Totally worth it :slight_smile:

2 Líbí se

Také jsem si ho všiml. Nejenže je rychlejší, ale i přesnější. Ještě že nestřílím (zatím) optik. Nicméně, pracuji na tom, až budu umět dát spolehlivě na 10m dvě dírky do 5cm od sebe na jedno namíření, půjdu to zkusit. Ale i v malé pistoli se objevil podobný úkaz. Nastávají krušné chvíle. Přichází generace, co se naučila střílet na youtubu od námi posmívaných youtuberů, a fakt jim to jde.

Pomalu abych šel do sebe a začal sušit taky. Nebo že bych si aspoň pustil o sušení nějaké to video z youtubu a zkusil doufat, že se mi to ve spánku nasuší samo?

Tak jako tak, je jasné, že kdo nebude sušit, bude chodit na závody zbytečně. A proto v duchu mého dávného hesla “Méně střílet a víc trefovat” dodávám: “Střelci všech zemí, sušte si!”

Lena Mičulek v jednom videu říkala, že nikdy nejde na střelnici bez toho, aby si předtím nasušila. Že by ji to bez sušení přišlo jako nevyužitá příležitost (nebo tak něco).

Smysl to dává, přeci jen ty náboje a ten čas na střelnici je škoda vyplýtvat na úplné “zahřívání”. Když to předtím nasušíš, jde asi využít ten čas efektivněji.

Snažím se sušit pravidelně ale reálně tak 1-2 týdně :grinning_face: před nějakou soutěží to pak samozřejmě doháním ale už to jde blbě :roll_eyes: jedu klasiku, tasení, zapíchnutí, přebíjení, přenosy.

1 Líbí se

Občas. Laserový náboj a terčík.

1 Líbí se

Přidal jsem do sušení ještě ACE, uvidím jestli to přes zimu udělá něco se skillem :slight_smile: