Zkusil bych se zeptat i v ongear, kdyz jim clovek pujci zbran umi kouzla i bez kopyta. Nevim jestli to zrovna ongear umi, ale i kydex by se imho dal vylozit treba kuzi nebo necim setrnejsim
Jo to mel byt asi dalsi krok jestli fakt nic nenajdu poptat to nekde vyrobit. Jen vzhledem na to ze ten revolver fakt nosit nechci a mel bych to jen kde tu na strelnici pripadne na soutez vyjimecne tak mi to prijde ze to bude do penez zbytecne.
Ale jo Falco a KM Saddlery bych kdyz tak zkusil. Diky za tohle doporuceni.
Taky jsem nevedel ze by Dasta delala neco hezciho nez takove ty univerzalni pouzdra. Ten kydex no prave mam zkusenost jenom s pistolemi kde mi na te uprave moc nezalezi, ale teda prakticky mi vyhovuje - mozna tohle umi resit, kdyby k tomu doslo tak na ne poslu prosbu o nabidku taky
Tohle me prijde mozna jako nejrozumnejsi napad, zkusit neco splacat nebo jeste lip upravit z Aliku, mozna to dam kamosce co dela kde tu malicky blbosti z kuze jestli se ji nebude chtit s tim patlat.
OWB pancake holster s nějakým cantem co ti bude vyhovovat není zas nic tak složitého. Samozřejmě záleží jak moc chceš aby to bylo řemeslně zvládnuté. Důležité je, aby byl krytý lučík a nic do něj nelezlo.