Jaké AR-15?

Zdravím,

nevíte někdo jak moc se liší v kvalitě levnější kousky?

Koukal jsem na RF (radical firearms), na PSA (Palmeto state armory) a ještě jsem našel GAR 15 - Talon armament. Vím ještě o norincu cq A1, ale 14,5 palce nechci. Jen 16+.

V teto cenovce je to asi jedno, kazda bude mit nejaky plus a nejaky minus oproti konkurenci. A co treba Perun. A na co potrebujes 16+

Plus 1 k perunu, vyhoda domaciho, ochotneho servisu. Plus bych mrknul na IWI, ale to je spis aurou znacky a libi se mi jejich predpazbi.

Dá se Perun vůbec sehnat bez delší čekací doby?

Větší hlaveň lepší předání energie, resp. až do 20”.

to ti nereknu, zkusit napsat habresto a spol.

a co kdyz dlouhan tak Ruger AR-556 MPR 18" .233 REM

Když vtom čtu, tak se směju. :joy: Ale nebude první co pak otočí, hele nemáte doporučení na “kraťase”. Na střelnici na taktice pořád někoho štouchám hlavní a home defense v garsonce není úplně jednoduchý. :rofl:

Klidně 12” nebo 14(14.5”) a plné oči.

Psal jsem přímo do peruna, tak uvidíme. Ještě mi padlo do oka Unbranded 223 wylde. Ruger 18” pěkný, ale už si říkám že drahej.

EDIT: čekačka na peruna je 6 týdnů, pro verzi STIG 8 týdnů.

1 Líbí se

Tak 6-8 týdnů dobrý,já čekám na Unbranded od začátku ledna a stále nic.

Ale prý už co nevidět budou​:joy::joy:

u 14,5 uz se muzes dostat na mid gas, dulezitej je budget jaky na to mas pak jde neco doporucit.

Měl jsem teď celkem výdaje, tak bych se rád držel dole. Těch 26k jak je Perun/Unbranded bych byl asi ještě ochoten. Někdo mi ještě psal že si mám připlatit a koupit STAG. Ten v 16” je asi dražší.

tak se koukni po bazarovce. pokud mas najaty rozpocet, a nebo pockej a posetri. ono to neni jen o pusce vetisno potrebujes neco na ní, zasobníky atd.

právě, příslušenství beru v potaz. LPVO, svítilna, železný mířídla v náklonu a mám doma ještě laser z čajny :grinning_face: . těch 5mw určitě nemá, ale mnohem víc. V létě když svítilo jak sviňa tak to bylo vidět 100m daleko na stromě, neskutečný.

Asi to vyhraje ten Perun. Někdo kdo ho zkoušel, jak vám chodí spoušť? Tuhá/lehká? Taky otázka jestli tam dávají od začátku stejnou, když tu pušku stále “vylepšují”.

Ja mel spoušť na Perunu dost tuhou s hrubším chodem, chce to trochu péče, nebo vyměnit.

je to bezna AR millspec spoust => hrozna, pruzinky pomohli ted uz mam kontajner

Koukám že lepší spoušť je drahej špás. Celá výměna 8k+

podle toho na co to ches, ja si daval kontajner minitac s 3,5lb za 3k, vzal jsem si ho kvuli kratim chodum, ale pruzinkama se dostanes taky na 3,5 a stoji 500, ale po vymeme me prestali odpalovat barnaly, kamard stejny problem tak musel dat tvrtdi bici aby mu to chodilo