Jako pěkný,
ale že si na tu mířenku nepořídíš něco jinýho než 43x ![]()
Díky. A víš že ani nechci já jedu takovou tu mojí vizi co nosím abych uměl ovládat a uměl z toho trochu dobře střílet. Tak že se prostě snažím tu pistoli využít na všechno. Viděl jsem lidi co mají spoustu zbraní a neumí ani s jednou. Kdybych si na jednom střílení nevyzkoušel právě Glocka 43X s kolimátorem COA zůstal bych věrný Glocku 43 už jsem sním byl nějak z žitý. Ještě mě napadla jedna věc to třeba sem dávat nějaké cvičení co kdo střílí (terč, vzdálenost, postup střelby, čas) aby to bylo i pro ostatní a tak nějak se na dálku tady trošku honit?
Jo tak… nedošlo mi, že je to s kolimem. Tak to je jiná, to nejde s humpoláckými mířidly srovnávat.
Mame tu O kategorii Soutěže - CompetetionBot coz by slo pouzit pro srovnani. Nebo to pocitat rucne.
Koukal jsem na to je to hezký ale nemyslel jsem mířenku ale nějaké drilly každý něco střílí třeba( terč IDPA, IPSC vzdálenost 15 m tasím skrytě nebo ne dávám tři rány na střed přebití a 2 hlava čas cca 5,5s. zásahy a tak.
Klidne na to zaloz vlakno se zadanim a pravidly ![]()
Ošklivá vlastnost ta závist ![]()
To máš nějaký členský příspěvek?
Henry, tak dobře. Deset metrů, na papíře dvě řady cca 17cm kruhů po třech v každé řadě s rozestupy středů třeba 25cm. Jako bývaly tvary na Avimu, pro ty, co je pamatují.
Skryté nošení. Na signál tasit, trefit každý terč dvěma zásahy v jedné řadě. Přebít a v opačném pořadí trefit po dvou zásazích všechny terče v druhé řadě. Tedy 12ran.
Moje časy v pomalém režimu 9-10s. V běžném 7-9s. Standardní čas cca 8-8,5s. Ve zvláště rychlém režimu 6-7s s rizikem drobných úletů. Ve standardním čase jsou všechny zásahy v terčích. Při odečtení manipulačních časů jsou to tři mířené za vteřinu. Při zrychlení na 4 za vteřinu už nestíhám mířit.
Malá pistole dle pravidel LOS, bez kolimu. Vzhledem k tomu, že LOSí terč má alfu pod kruhem i nad kruhem, mírné opuštění kruhu podél svislé osy se toleruje jako dobrý zásah. Trénuji na LOS, takže mi jde o alfy v LOSu a ne čistě o kruhy.
Jestli se to hodí porovnání, netuším. Přesné rozměry terčů z Avimu neznám. Prostě mi to přišlo podobné, víc jsem to neřešil.
Kdyby jsi se neptal na terč, tak si myslím, že tam vzadu je strašidlo
. Ani náhodou bych to netrefil ani G17. Teda náhodou možná jo ![]()
Hezky zkusím zkusím si to nakreslit na karton.
To je právě to nebát se toho a zkusit to
Jo, ty rozměry jsem cca trefil.
Jo ten pamatuju pěkně tvrdý papír ![]()
Zasadne netrenuju strelbu na vzdalenost, na kterou nedokazu rozeznat maminku s kocarkem od obrneneho transporteru … ![]()
Zase tak moc ne. Žádná střela se o něj nikdy nezastavila.
A jaka je to tedy vzdálenost?
Pokud strilim z vic jak sedmi metru, uz nevidim zasahy ani v brejlich a musim se chodit podivat k terci. Ano, obcas strilim i na vetsi vzdalenost, ale nedelam to tak casto, protoze me pak bolej nohy. Ale nakonec se rika, ze sebeobrana vzdalenost je do tech sedmi metru, takze to je vlastne jeste dobry.
Cca 7 m. Jarda mívá ty menší kolečka, já mám ty větší hrozny které směřují lehce dolů