Mate ji nekdo? Dlouho jsem si nekoupil zadnou hracku a tohle je docela legenda tak mne svrbi prst. Dalo by se s tim strilet asi i ve sklepe nebo na zahrade coz je znacka ideal. Zda se ze existuji i siroke moznosti tuningu a ladeni, ale trochu se bojim abych nevlezl do kralici nory ![]()
Mám, před lety jsem jí koupil synovi. Střílí to přesně, nijak jsem to netunil. Jen se tedy upumpuješ.
To mi asi nevadi, necekam ze bychom z toho strileli stovky ran. CO2 me stve naklady navic, navic kdyz chces strilet zrovna neni bombicka a pcp je drahe jak na porizeni tak doplnky. Jen at deti vidi, ze kazdej vystrel neco stoji.
Tak pak jo, je to slušná pistolka ![]()
Co vzít za diabolky? Je to jedno na takové to domácí střílení? Preferoval bych nějaké s plochou hlavou ať to seká hezké dírky, sáhnout po 500ks balení? Přiznám se, že jdu po ceně.
Na domaci strileni jsem koupil nejlevnejsi GAMO s plochou hlavickou. Tusim v Kentaurovi?
A nemam pocit, ze by litaly uplne kazda jinam. Ale mam na to plinkaci plechovkove naroky, ne tercove zavodni.
Mam to stejne, uprimne - pro mne je nejdulezitejsi aby to triggernulo chronograf ![]()
![]()
Tak to můžeš střílet i papírky.
Nebo rovnou děcka vybavit versatilkou a flusačky připravit, pal.
To neni uplne pravda, garmin se mi jen tak necim oblbnout nepodarilo a ze jsem zkousel ruzny veci
Normálně si kup H&N Econ II, RWS Basic či Geco Diabolo. Nešpiní, jsou ± přesné i pro mířenku a hlavně krabka 500 ks výjde do 120,-Kč,max 150,-Kč, což je TOP. Nic lepšího není, teda v kalibru .177 určitě.
Na GECO jsem koukal, dik za potvrzeni
Když jsem se před lety věnoval střelbě ze vzduchovky,tak jsem vyzkoušel všechno možný a nejlíp lítaly JSB. Při dobré konstelaci se z pružinovky dal udělat na 50m soustřel pěti ran o průměru cigarety.
Žádný jiný diabolky tohle nedokázaly a hlavně JSB dělá průměry po setinách mm,takže si najdeš ty správný pro svou hlaveň..
Jinak ještě na gunshop fóru najdeš o diabolkach informací tolik,že Tě z toho bude hlava bolet![]()
![]()
Jo JSB, ale to je vzhledem ke vzduchovce a pak poměr cena-kvalita, úplně mimo. To co jsem uvedl se používá jako trénink střelivo “socka” edition pro ISSF disciplíny. Pak i Varga třeba RWS Basic bere, dřív měl i Econy. Za mě je Geco asi “nejlepší” z daného tria.
P. S. : Asi mě někdo utluče, ale JSBčka (např. Exacty)jsou už často překonané - i když se třídí, tak rozptyl vah a průměrů v krabičce je značný.
Na benchrest to bez vlastního třídění není.
U Crosmanky bych toto neřešil.
Super, Gamo Match diabolky, no nic extra, ale neurazí (Pro Match jsou lepší, jak obyč). Pěkný nožík. ![]()
jo, co se týče diabolek já šel dost po ceně. Na plechovky to bude hádám stačit.