Crossman 1377

Dekuju, ja musim prvne vymyslet jak tam udelat nejakou listu. Koukal jsem, ze se dela ocelovy zaver ktery ma 11 mm rybinu, ale jsou v cr vsude vyprodane. Tak budu shanet :slightly_smiling_face:

Kdyby někdo chtěl, tak Crosmanna prodám. Málo střílený, leží mi to tu ve skříni. Ze srandy jsem ho vzal minulý týden na střelnici na radar a na 10 pumpnutí to má IPSC faktor 4 :slight_smile:

.177 nebo .22? V základu?

V základu, jak se prodává, .177 ráže

1 Líbí se

Škoda, že jsem to nevěděl dřív:) Srandovní pistolka.

Měl jsem to před asi 13 roky pro kluka, ale pak jsem následně koupil Alfu revolver flobert a to ho bavilo víc :slight_smile:

1 Líbí se

Z crosmana se stal stalej spolecnik a kdykoliv je moznost beru ho sebou.
Pohodovej plinker

1 Líbí se

Miridla jsou blbe sestelovany, resp to strili vpravo nahoru. Tak prenasim a na tech vysledcich je to bohuzel znat. Na plechovky to staci bohate a pozdejinoptiku nastrelim presneji.

Ty musíš mít ukrutnou sílu :slight_smile: To bych chtěl pumpovat… Kolikrát pumpuješ na výstřel? mě přišlo, aby to bylo nějak přesný, že k těm 10 pumpům to chce.

To je nástřel za tři dny. Přesto tam padla slušné množství diabolek. U crosmana mám teď určitě největší „trigger time“, to kouzlo že se s tím dá na plechovky plinkat mezi prací po chvilkách je prostě super, deset ran tady, 20 za půl hodiny…

Střílím na plechovky 6 pumpnutí, pak se dá trefit do plechovky víceméně každou ranou, tak na 10-12 metrů. Nejsem žádný dobrý střelec a už pomalu ani nezaostřím na mušku, ale když jsem pochopil kam crosman zanáší a kde zhruba přenášet, tak se i něco trefit dá.

Na honění desítek to s otevřenými mířidly pro mě už nebude :smiley:

Já u něj čekal lepší přesnost. Ale na plinkání to posloužilo.

Myslim, ze limitujici faktor jsem ja. Jsem fakt bidnej strelec, uz na otevrena miridla moc nevidim. Ale ano, je to proces, mam v planu zkusit sehnat steel zaver a na to prdnout nejakou optiku nebo kolimator.

Pak si treba koupim nejaky plnohodnotny pcp abych nemel predpazi jak Pepek Namornik

1 Líbí se