Já to tam nevidím. Profil/nastavení .. můžu změnit obrázek, přidat mail, ale změna hesla tam není ani přímo, ani to resetovací tlačítko.
Teď si říkám, jak jsem to mohl nevidět ![]()
dík.
Hlavne jestli to funguje.
Mně pořád trápí složitost hledání nepřečtených témat a případně témat, ve kterých od mé návštěvy přibyl příspěvek. Tohle prostě nefunguje, jak bych potřeboval.
“Neshlédnuté” ti to neukazuje?
Je to celkem prehledne na PC. Na mobilu s tim take bojuji. To tuknuti na hamburger navic mne nejak nesedi.
Teď to vypadá jakože mi to ukazuje, ale mám vyčištěno, všechno oklikáno… Předtím to jakoby nebralo v úvahu stará nepřečtená témata a některá nová taky ne. Tak uvidíme časem. Jo a jedu prakticky jen v aplikaci na mobilu…
Ja to pouzivam v prohlizeci a funguje to naprosto ok. Vyprdni se na aplikaci, krom notifikaci nic neprinasi
Já používám web prohlížeč na telefonu a webová mobilní verze za mě úplně v pohodě. Primárně zobrazuju nepřečtené nebo nové nebo co to je a pak překliknu na chat.
Mozna jsem slepy, ale nikde jsem to nenasel. Lze nejak oznacit Neshlednuta temata jako Shlednuta ? Aby se mi zobrazovaly jen cerstve prispevky ? V podstate hledam ekvivalent ke combu ‘Neprectene prispevky’ a ‘OZNACIT VSECHNA FORA JAKO PRECTENA’ na zbranekvalitne.cz. Predem dik.
Zatím jsem na to nepřišel, zkusím po tom ještě mrknout.
Jen bych se chtel zeptat, jestli se nejak zadarilo. Predem dik.
A na webu:

Akorát tohle funguje pouze pro nepřečtené. V neshlédnuté nebo nejnovější to bohužel nefunguje
Ano, jak pise @fifal, take to vidim pouze u neprectenych. Neshlednute ne.
Na windows 7 mi nefunguje fórum v žádném z asi pěti nejobvyklejších prohlížečů s tím, že prohlížeč není podporován… který prohlížeč na Windows 7 je podporován?
Zřejmě žádný. Je to operační systém pět let bez podpory.