Co říkáte na první den s Discourse

Já to tam nevidím. Profil/nastavení .. můžu změnit obrázek, přidat mail, ale změna hesla tam není ani přímo, ani to resetovací tlačítko.

V nastavení účtu - záložka Zabezpečení →

1 Líbí se

Teď si říkám, jak jsem to mohl nevidět :rofl:

dík.

Hlavne jestli to funguje.

Mně pořád trápí složitost hledání nepřečtených témat a případně témat, ve kterých od mé návštěvy přibyl příspěvek. Tohle prostě nefunguje, jak bych potřeboval.

“Neshlédnuté” ti to neukazuje?

Je to celkem prehledne na PC. Na mobilu s tim take bojuji. To tuknuti na hamburger navic mne nejak nesedi.

Teď to vypadá jakože mi to ukazuje, ale mám vyčištěno, všechno oklikáno… Předtím to jakoby nebralo v úvahu stará nepřečtená témata a některá nová taky ne. Tak uvidíme časem. Jo a jedu prakticky jen v aplikaci na mobilu…

1 Líbí se

Ja to pouzivam v prohlizeci a funguje to naprosto ok. Vyprdni se na aplikaci, krom notifikaci nic neprinasi

Já používám web prohlížeč na telefonu a webová mobilní verze za mě úplně v pohodě. Primárně zobrazuju nepřečtené nebo nové nebo co to je a pak překliknu na chat.

1 Líbí se

Mozna jsem slepy, ale nikde jsem to nenasel. Lze nejak oznacit Neshlednuta temata jako Shlednuta ? Aby se mi zobrazovaly jen cerstve prispevky ? V podstate hledam ekvivalent ke combu ‘Neprectene prispevky’ a ‘OZNACIT VSECHNA FORA JAKO PRECTENA’ na zbranekvalitne.cz. Predem dik.

Zatím jsem na to nepřišel, zkusím po tom ještě mrknout.

Jen bych se chtel zeptat, jestli se nejak zadarilo. Predem dik.

Takto :

A na webu:

image

Akorát tohle funguje pouze pro nepřečtené. V neshlédnuté nebo nejnovější to bohužel nefunguje

Ano, jak pise @fifal, take to vidim pouze u neprectenych. Neshlednute ne.

Na windows 7 mi nefunguje fórum v žádném z asi pěti nejobvyklejších prohlížečů s tím, že prohlížeč není podporován… který prohlížeč na Windows 7 je podporován?

Zřejmě žádný. Je to operační systém pět let bez podpory.

Pisou zkusit prohlizece Supermium or Thorium .