Když pominu účast na slavnostním zahájení a nebo tombolu o ceny, tak jsem z ceny docela zmatený. Zlatý balíček za 30k s 25% slevou na 50 vstupů, by mi při hodinové návštěvě prémiového stavu (byť není jasné, co by to mělo být) za 1000 Kč / hod. ušetřil 50x250 = 12500. (ceník, který, počítám, už se vztahuje k nové střelnici - https://www.campzero.cz/strelnice/cenik/).
Možná jsem mimo a rozumím tomu, že dnes všechno stojí hromadu peněz a vybudovat a udržet takovou střelnici není nic jednoduchého, ale taky vám to přijde docela randál?
To už bude za chvíli levnější chodit za holkama než střílet.
Nevim jak jste co pocitali, ale standardni cenu vidim 700Kc/hod, pri zakoupeni balicku 50 hodin se dostanes na 600Kc/hod. Prague Armory ma cenu 700Kc/hod, pri zakoupeni balicku 5h se dostanes na 650Kc/h.
Podobne strelnice, podobne ceny. Nerikam, ze to neni spousta penez, ale kdyz se uzivi PragueArmory, oni by se meli uzivit taky a nevidim tam uplne proc by se meli pokouset it s cenou niz …
Podotykam ze CampZero ani nikoho od nich neznam, za touhle moji odpovedi jsou prave a pouze proste kupecke pocty.
Já to bral podle tohohle ceníku. Asi nejsem úplně cílovka na permici za desítky tisíc takže jsem koukal na cenu jednorázového vstupu. Možná to úplně nesouvisí s úvodním postem který řešil permici, uznávám.
Cena je ok, když to lidi zaplatí. To jen já nejsem dost bohatej Mohl jsem se vyjádřit smířlivěji, pravda
Bral jsem cenu 1000 Kč / hod. z ceníku za “prémium”, ale to je úplně jedno. Podstatné je, že za to, abych ušetřil 12.500, zaplatím 30.000. To mi přijde divné. Tam se nikde nepíše, že za ty peníze, co zaplatíš za předplatné, si koupíš “kredit”, ze kterého se ti budou návštěvy odečítat.
Získejte tyto výhody a zařaďte se do soutěže* o ceny v souhrnné hodnotě 400 000 Kč:
-> 50 hodinových vstupů na jakýkoli zprovozněný střelecký úsek s celkovou slevou 25 %!
… lze pochopit i tak jak rikas, tedy jako pravo zakoupit si 50 hodinovych vstupu se slevou 25%, ale lze ho take pochopit tak, ze ziskas 50 hodinovych vstupu - ziskas je se slevou 25%. Pricemz nechci vest spor o tom, ze druha interpretace je jejich vyroku gramaticky blizsi. Radeji bych argumentoval tim, ze prvni interpretace nedava dobry prakticky smysl a proto je treba povazovat za pravdepodobnejsi tu druhou. Ale pokud by clovek chtel mit opravdu jistotu, musel by se zeptat.
Část té ceny bude asi i na tu loterii, která se podle podmínek bude konat, jen pokud se prodá dost losů. A pokud to pořád nevychází, tak to berte jako možnost hrdě přispět na skvělý nápad v druhé verzi.
Přesně tak, také mě to štve, ptal jsem se v Lahovičkách v Top Guns, zda neplánují střelnici, prý by rádi, ale místní občané to nechtějí, což moc nechápu. Ptal jsem se kdysi i v monstrózním policejním areálu na Zbraslavi, ale střelnice tam není, a prý i oni jezdí střílet na jiné střelnice…
Kdyby vznikla střelnice právě někde v těchto lokalitách, tak by to mohlo být ekonomicky výhodnější, protože to je lokalita, kde není kumulace střelnic…
Nevědět co s prachama tak už bych jí někde měl! Minimálně alespoň jen pro sebe
Nedokážu odhadnout zda se běžná střelnice bez dotování e-shopem nebo něčím jiným, uživí. Kdyby člověk neměl na krku kudlu od pronajímatele, banky, finančáku, EU a co já vím koho všeho ještě, dovedl bych si svou střílnici představit
No než napíšeš, tak by bylo dobré pochopit to, na co reaguješ…
Psal jsem odpověď na to, že na jedné části Prahy je kumulace střelnic a na opačné části Prahy není střelnice žádná a že by tak bylo jistě ekonomicky výhodnější, když už střelnici budovat, tak tam, kde nebude mít takovou konkurenci. To snad už pochopíš…
Veris tomu, ze ten, kdo budoval strelnici ji postavil tam, kde ji postavil proto, ze ho nenapadlo ji postavit jinde, tam, kde to bude ekonomicky vyhodnejsi ?
A co hur, nejenze to nenapadlo jeho, ale ani nikoho jinyho - jinak by tam ty strelnice byly.
Mozny to samozrejme je. Mozna jsi skutecne objevil neco, co nikoho jinyho nenapadlo. Pak bys toho mel vyuzit. Ja mam ale za daleko pravdepodobnejsi, ze se mylis ty. A ze stejneho duvodu jako ji tam nepostavil on ji tam nestavi ani nikdo jiny.