Aplikace - příprava k teoretické části získání zbrojního oprávnění

Ahoj,

aplikace se přehoupla z closed alfa do fáze otevřené bety a její webová podoba je dostupná zde

Aplikace bude dostupná i na iOS a Android - s tím souvisí prosba. Pokud jste někdo ochoten účasnit se betatestu na Androidu, pošlete mi prosím SZ s vaším e-mailem. Podmínkou zveřejnění aplikace na Google Store je interní testování s minimálně 12 testery. Reálně to ovšem znamená, že stačí abyste aplikace měli 14 dní nainstalovanou.

Pokud máte zájem o betatest iOS verze můžete mi poslat vzkazem Váš e-mail, zařadím Vás.

Aplikace i webová podoba budou dostupné zdarma.

5 Líbí se

Je třeba jen ještě upozornit, že email pro zařazení do testovacího programu musí být ten, který máte ke Google účtu v telefonu, na kterém budete appku instalovat a testovat. :wink: (Platí pro testování na Androidu, předpokládám, že pro iOS to bude obdobné).

2 Líbí se

Ten jsem poslal a nic nedorazilo. Ani do spamu.. Až přes odkaz šla aplikace nainstalovat.

Nově je v aplikaci dark mode, oprava vyhledávání a další… Test na iOS se blíží ke konci a androidu zbývá týden.

Pokud máte nějakej poznatek nebo nápad na vylepšení tak sem s tím.

Pár novinek:

Aplikace nyní obsahuje texty zákonů, lze v tom fulltextově vyhledávat.

Nově je také možné si otázku která mi dělá problémy označit hvězdičkou a později lze cvičit jen takto označené otázky

3 Líbí se

Pokud se vám nové funkce neukazují tak je nutné vymazat cache prohlížeče protože máte lokálně uloženou starou verzi aplikace.

V aplikaci byly aktualizovány zkouškové otázky dle nového vzoru od MV, doplněna otázka 648.

1 Líbí se

Aplikace je již ke stažení pro Android

a

iOS

4 Líbí se

Provedl jsem update aplikace na verzi 1.0.47+39.

V otázce 258 byla chybná odpověď - opraveno. Prošel jsem zbývajících 836 otázek a zkontroloval je proti zadání z MV a zbytek sedí ok.

Nově si režim učení pamatuje kde uživatel při procházení otázek skončil a při dalším spuštění začíná odsud.

Náhodné řazení otázek je ve výchozím stavu vypnuté.
Android již aktualizaci má, iOS bude zas pár dní procházet schvalováním. Webová verze je aktualizovaná.

Aktualizace 8. 12. : iOS verze je aktualizovaná.

2 Líbí se

Mohli byste prosím opravit odpověď u otázky 447. Ministerstvo tam mělo chybu, kterou už opravilo a v oficiálním seznamu například na https://mv.gov.cz/soubor/mv-soubor-testovych-otazek-pro-teoretickou-cast-zkousky-odborne-zpusobilosti-a-komisionalni-zkousku.aspx

je nyní jako správná odpověď označeno B = PO.

Ahoj, děkuji za upozornění, tato informace mi přišla včera z MV a bude to zahrnuto v připravovaném updatu. :+1:

2 Líbí se

v1.0.48+40

• Opravena odpověď otázky 447
  • Upraveno složení testu dle vyhlášky MV
  • Možnost pokračovat v učení od poslední otázky
  • Opraveno zobrazení grafu v rekapitulaci učení

Nasazeno na webu, Google a iOS budou klasicky chvíli procházet schvalováním.

Ahoj, učím se na zkoušky a jak postupně procházím otázky v aplikaci (iOS), tak jsem zatím narazil na pár chyb:

u otázky č. 138 je špatný paragraf u vysvětlení (nesouvisí s otázkou)

u otázek č. 206 a 207 vysvětlení úplně chybí

Za aplikaci veliké díky, bez ní bych byl v háji :grinning_face:

1 Líbí se

Díky za nahlášení chyb, co nejdříve to opravíme.

Každopádně vítej na Střeleckém fóru a držím palce u zkoušek. :crossed_fingers:

Všechny tři chyby jsem opravil. Na webu už je nový build (1.0.50), iOS a android jsou také aktualizované ale tradičně bude pár hodin až dní trvat než to projde schvalovacím procesem.

Hodně štěstí u zkoušek!

1 Líbí se