aplikace se přehoupla z closed alfa do fáze otevřené bety a její webová podoba je dostupná zde
Aplikace bude dostupná i na iOS a Android - s tím souvisí prosba. Pokud jste někdo ochoten účasnit se betatestu na Androidu, pošlete mi prosím SZ s vaším e-mailem. Podmínkou zveřejnění aplikace na Google Store je interní testování s minimálně 12 testery. Reálně to ovšem znamená, že stačí abyste aplikace měli 14 dní nainstalovanou.
Pokud máte zájem o betatest iOS verze můžete mi poslat vzkazem Váš e-mail, zařadím Vás.
Je třeba jen ještě upozornit, že email pro zařazení do testovacího programu musí být ten, který máte ke Google účtu v telefonu, na kterém budete appku instalovat a testovat. (Platí pro testování na Androidu, předpokládám, že pro iOS to bude obdobné).
V otázce 258 byla chybná odpověď - opraveno. Prošel jsem zbývajících 836 otázek a zkontroloval je proti zadání z MV a zbytek sedí ok.
Nově si režim učení pamatuje kde uživatel při procházení otázek skončil a při dalším spuštění začíná odsud.
Náhodné řazení otázek je ve výchozím stavu vypnuté.
Android již aktualizaci má, iOS bude zas pár dní procházet schvalováním. Webová verze je aktualizovaná.
Všechny tři chyby jsem opravil. Na webu už je nový build (1.0.50), iOS a android jsou také aktualizované ale tradičně bude pár hodin až dní trvat než to projde schvalovacím procesem.