Nová verze je ode dneška dostupná na všech platformách - iOS, Android i web.
Otázky 100% kopírují texty zadání z MV.
Otázka 411 opravena po gramatické stránce, bude to ale až v příštím updatu.
Nová verze 1.0.54
Opraveno pokračování v režimu učení s náhodným řazením otázek. Aplikace si nyní správně pamatuje pořadí otázek i místo, kde jste skončili.
Nasazeno na web, Android, iOS čeká na schválení
Nová verze 1.0.55+47.
Opraveno filtrování v režimu učení: při volbě „Nové a chybné“ se již nezobrazují naučené otázky.
Nasazeno na https://testy.streleckeforum.cz, Google Store a iOS čeká tradičně na schválení.
Ahoj, předně děkuji za aplikaci. Narazil jsem při používání app na pár věcí k možnému zlepšení.
1. Pakliže zmáčknu spustit učení a dám začít od znova, smaže se mi historie zodpovězených otázek v obou režimech tj nové a chybné i ve všechny otázky. Nevyhovuje mi to, protože ne vždy když chci smazat postup v jednom módu chci i resetovat ten druhý. Bylo by to fajn rozdělit tak jak to bylo myslím v minulých verzích.
- V oranžovém barevném režimu když dám hledat, píše se bílým písmem na bílý podklad tudiž nevím co píšu.
- V zeleném barevnem režimu nejsou zase čitelné čísla otázek.
Tak to jsou moje podněty ke zlepšení.
Diky za zpetnou vazbu, mrknu na to!
Zapracoval jsem připomínky.
Nová verze 1.0.56+49 je již na https://testy.streleckeforum.cz a Google Store. iOS klasicky bude procházet schvalovacím kolečkem…
Bod 2. a 3. Ohledně bavy textů už dobré.
K bodu 1.. asi to bude chtit ještě upravit protože nyní se mě to neptá vůbec, jestli chci začít od znovu nebo pokračovat. Tzn vůbec tam nevyskočí ta tabulka s volbou
Dík
Martin
To je zvlastni, u mne to funguje. Mas opravdu posledni verzi? Mohl by to pripadne prosim otestovat nekdo dalsi? Ja testuju na iOS
V otázce 261 je překlep. Neshoda přívlastku s podmětem.
Texty jsou do slova a do pismene prevzate z oficialnich materialu ktere zverejnilo mv
Asi ano, ale stejně je tam chyba.
Muze byt, uprimne jsem to ted nekontroloval. Jen si nemyslim, ze bych to mel v app opravovat/bylo by to pak jinak nez v ofiko materialu.
Asi neměl. Zdroj už jsem si ověřil až dodatečně, je lepší to nechat špatně. Kdyby takových bylo víc, možná by se hodil přepínač originální znění/bez chyb… Rovnák na ohýbák…
Sviti mi tu verze 1.0 56+49. Jak řikam ty pisma se mi spravili, podle toho sem poznal ze je to aktualizovany. Na mobilu mam android verze 11
Nemas nahodou zapnute “nahodne” razeni otazek?
Ale trochu je nepříjemné, jak při označení odpovědi dojde ke ztučnění písma, čímž dojde ke změně délky slov a přerovnání. To znění výšku a cukne i s ostatními volbami. Budí to dojem, že změnou výběru se mění i obsah vybrané odpovědi.
Tak uz mi to funguje. Nejak sem to poklikal ze jsem dal „náhodně“, pak jsem to hned vypl a ono se to nějak resetovalo. Pak uz to bralo jak má… Funguje i to „resetartování“ jednotlivych modu.
Díky :)))
To nahodne v tom muze delat bordel. Popremyslim jak to osetrit. Bez nahodneho razeni by to melo fungovat jak ma.
Možná to akorát nějak neschroupalo tu změnu updatu kdyz sem měl apku otevřenou a rozdělany nějaky otázky. Řekl bych že teď už by nemusel byt problem.