Zajímavé nabídky střeliva

Občas se vyskytne dobrá cena za náboje. Podělte se a ostatní určitě udělají to samé.

Třeba pro Prahu myslím že tohle je fajn deal za spolehlivé přebíjenky.

a tohle za továrky:

nicméně AKCE budeme rádi, když si tu nasdílíme :wink:

Budu offtopic ale prijde mi super cool, ze to umi hned v linku zobrazovat cenu.

4 Líbí se

Ještě tady přebíjenky, za mě spolehlivý. Dají se nechat poslat všude možně, cena dobrá:

Mailem mi přišla tahle nabídka, na sellbelly taky fajn cena.

Akce 1000ks 9mm + ZDARMA krabička 50ks v hodnotě 305,- Kč. Nejlevnější střelivo 9x19 luger S&B FMJ, 124 grs. AKCE při vyzvednutí na prodejně. - Zbraně Superator

Vychází to na 5,81 Kč/ks

Někdo nějaký tip na nákup levného střeliva 9mm Luger. Ideál Plzeňsko,Praha. V případě dobré ceny je jedno kde :slight_smile:

Zatím nejlevnější :

V Habrestu jsme jim to na konci listopadu s kamarádem vykoupili, brali jsme posledních 4000 ks. :sweat_smile:

Za podobnou cenu nabízí při odběru 5000 ks Czech ammunition, mají dopravu po celé ČR zdarma: Střelivo na ZP | Pistolový náboj Alsa Pro 9 mm Luger FMJ 8 g / 124 grs továrně přebíjený 5000 ks | Czech Ammunition | Rozvoz zbraní i střeliva po celé ČR

1 Líbí se

No obecně není problém dostat lepší ceny, ale ten odběr. Ne každý spotřebuje třeba 100t ks a více. Osobně bych zkusil domluvit partu, nebo se nějak domluvit např. u střelecké školy nebo střelnice. :wink: