Zakládám tohle téma pro řešení věcí okolo skrytého nošení.
Rovnou bych se chtěl zeptat vás, kdo nosíte v opaskovém pouzdře, jak řešíte printing?
Nosím v AIWB pouzdře a se skrytým nemám po většinu času problém, ale hlavně v létě, když mám jenom triko a začne foukat silný vítr přímo proti mě, tak to dokáže udělat hezký printing.
Chápu, že někdo to v létě řeší tím, že nosí různé tašky, ale toho bych se rád vyvaroval a zajímalo mě, jestli na to nemáte někdo nějaké elegantnější řešní, případně, jestli printing vůbec řešíte.
Volné oblečení (nenosim ani nic jiného) nepomůže v případě, kdy ti fouká vítr proti – nebo alespoň mě ne, jsem hubenej, takže když foukne vítr, hned to jde vidět. Možná kdybych měl pupek, tak to neni takovej problém
@Selag Přesně tak. Maximálně ti někdo známej řekne něco ve stylu: Ty seš teda pěkně stará škola, že nosíš mobil takhle v pouzdru na opasku, to už dávno není moderní…
V létě chodím občas v relativně upnutějším triku, které prostě trochu printuje. Nikdy nikde žádný problém nebyl.
Printing neresim. Slusne lidi ozbrojeny neznamy clovek nedesi, to mam mnohonasobne overeno. Takze nedostatecnym skrytim riskuju, ze nekdo, kdo pujde primo po me to bude mit snazsi, protoze se lip pripravi. OK, neprijemne, ale natolik malo pravdepodobne, ze me to nemotivuje dostatecne k tomu, ze bych se pripadnym printingem zabyval nad ramec konstatovani, ze o nem vim.
Už jsem si zvykl, že občas se printingu vyhnout prostě nejde. Také to nijak extra neřeším a nikdy jsem s ním neměl žádný problém… ale jelikož v mém okolí neznám moc lidí, co by denně nosilo, tak mě zajímalo, jaký pohled na to mají ostatní a jestli má vůbec cenu se zabývat úplným odstraněním printingu, což jste mi právě potvrdili, že nemá
Nosím denně, někdy mám pocit jak hrozně mi to printuje, a když se regulérně zeptám kolegy jestli si něčeho všiml, musí se přímo zaměřit na hledání aby mu to došlo. Prostě jsme trochu paranoidní, ve finále nikoho spíš nezajímáme a co máme pod trikem už vubec
No a co zvolit za taštičku, ledvinku či batůžek, když chci být civilní a nechci řešení, které “každý zná” (např. Dasta,…)? Toto bych potřeboval pro případ,že pouzdro plně selže. Doporučí někdo něco?
Jasně,že máme Helikon Tex, Pentagon,…, ale chce to něco neprofláknutého.