“Zde vkládejte svoje zkušenosti, recenze a případné testy na střelecké brýle”.
Naskytla se možnost pořídit střelecké brýle od Wiley, konkrétně jejich set,viz odkaz:
Běžná cena 2450,-Kč, do konce července 2025/vyprodání zásob při použití kódu WXMAY43 cena “jen” 1399,-Kč, což není špatné (sám uvažuji, pokud má někdo zkušenost, budu rád).
Mám tyto brýle dvoje, tedy hlavně pro manželku, je mega spokojená. Tenhle konkrétní model máme taky, ten molitan nahoře je takovej, jakože dobře funguje ale nepůsobí moc premiově.
Jsou pohodlný, v zásadě se nemlží a jde vyměnit nožičky za šňůru pokud tě štvou nožky pod sluchátky. Za mě za 14 kill mega dobrá koupě.
Otázka střeleckých brýlí mě trápila delší dobu. Střílím brokovnici (asfaltové terče), až jsem nakonec vymyslel brýle od NEIBO - Falcon(purple). Nepřekáží obroučky, dle mě je lépe dokážu udržet čisté, nejsou asi opravdu tolik náchylné k poškrábání použitím nesprávného hadříku, tolik se nemlží a barva purple mě mile překvapila viditelností od slunečného počasí po dny pod mrakem, kdy opravdu vidím terče, bez rušení přirozené světelnosti. Sice nejsou určeny přímo jako střelecké, ale rozhodně jsou příjemnější a možná bezpečnější, než třeba nazývané jako střelecké od Decathlonu. Skla se dají zaměňovat, takže mě mile překvapila čirá samozatemňovací skla, která jsou dodáná v základu ke každým brýlím. Zklamání přišlo z nadšení, kdy jsem pořídil skla Gold. Koukání super, ale spíše na horskou turistiku, při střelbě mě strašně ruší. Jsem ale rozhodnutý vyzkoušet další typy skel, opravdu mě překvapilo, jak krásně přes brýle mohu vidět.
Vzhledem k tomu, ze pro lidi co musi nosit bryle i kdyz nestrili je klicovym parametrem zda lze do konkretnich streleckych dat dioptrickou vlozku, hodilo by se u kazdeho typu tohle zminit. Jinak budou mit zdejsi doporuceni pro prisleplou cast strelcu jen omezenou hodnotu.