Ahoj, nevíte o nějaké střelnici v okolí Chlumce n. Cidlinou, kde by se dalo střílet s dlouhou na „holuby“? Nějaká byla u Radostova, ale tam se mi nepodařilo sehnat kontakt, ani jestli to funguje, to samé u Hlušic, a to samé snad v oboře u Městce. Nejde mi o nějakou soutěž, ale jen tak si občas prásknout. Díky.
Ahoj, sám uplně neporadím, ale zkus se kouknout na mapu střelnic. A pokud něco poblíž tušíš a nemáš kontakt, zkusil bych tam zajet. takhle jsem se dostal na jednu super střelnici poblíž, žádný kontakt, žádné stránky, ale z doslechu jsem tušil ,že tam je, tak jsem tam zajel, a teď mám telefon na správce ![]()
V okruhu do 50km evidujeme ve střelecké mapě 6 střelnic kde lze střílet z brokovnice.
Ahoj, mapu jsem viděl, ale ty dvě tam nejsou vůbec a to, že je tam napsaná brokovnice je všeobecná informace a bohužel nevýstižná. V Třebši HK je psaná taky a ani jedna disciplína se tam nestřílí, proto jsem doufal ve zkušenosti ostatních.
Jasny, mapa neni urcite vseobsazna. Spis jsem to myslel jako nasmerovani kde co omrknout pokud vubec nevis, ale zda se, ze to tam mas docela zmapovane.
Pokud vis o nejake strelnici co ji mame v mape a ukoncila cinnost tak prosim o jejich nazvy, overim to a pripadne je smazem z mapy.