Protože ze všech ofiko emailu se mi to vrací

Tak to napíšu sem znovu:
Na základě kreténizmu co se web potýká s tím, že uznaného lháře dle MV adoruje a mne, který upozornil na toho lháře, můj příspěvek byl smazán, aby se správce neposral, tak žádám v rámci platné legislativy o ukončení členství, smazání všech příspěvků a všech dat z webu. Závěrem chci říct že krokodýl s erixem si můžou vylízat prdel navzájem nebo´t svojí idiocií zabili největší potenciál střelecké komunity. Prosím o potvrzení v rámci GDPR o smazání všech dat na registrační email. Vyhulte si Přemka navzájem a krásný den.

Omlouvám se za téma, ale email vše vrací a není jiná možnost to doručit. Užijte si to!

2 Líbí se

Vždyť nebýt těch, kterým teď nadáváš, tak tohle fórum v podstatně není …

Podotýkám, že jsem ani nevěděl, že o mě zase “anon62281521” píše (s vymazáním jeho příspěvku nemám nic společného), nicméně jeho útoky jsou neutuchající.

Tak jen pro informaci, v jednom z několika videí, které jsme s Honzou Shooterem natáčeli jsem se dopustil jednoho špatného výkladu (omylu, chyby) ohledně uložení zbraní (kapacity trezoru). Když jsem na to byl upozorněn (někým slušně, Sobíkem agresivně), poslal jsem dotaz na MVČR, jako už mnohokrát předtím (kvůli podnikání i kvůli výkonu práce komisaře). Když mi MVČR normálně odpovědělo (jako už mnohokrát předtím), uveřejnil jsem u videa v komentáři opravu (jiné video jsem zatím netočil) a svoji chybu uznal. Opravdu se nejednalo o lež (to by nedávalo smysl), ale o chybu.

Stejně jako u jednoho příspěvku na fb, kde na mě zase kydal špínu, vysvětlil jsem jak k tomu došlo a na něj nijak nereagoval.

Děkuji za výzvu k provedení orálního sexu, ale musím ji odmítnout, od manželky to nemám povolené :slight_smile:

1 Líbí se

Pokud podobnou uroven schopnosti deeskalace konfliktu vykazujes i na vyjezdech, kterych se ucastnis, tak doufam, ze umis dobre aspon sebeobranu.

Kritizovat praci druhych je ponekud laciny zpusob jak zpropagovat vlastni dokonalost. At skutecnou nebo domelou. Ale pokud mas dojem, ze nevyhovujici situaci nejlepe zlepsis pokud od toho odejdes, pak to dost mozna nejlepsi reseni byt muze.

A jestli te trapi zaplacene petikilo a mas dojem, ze to nebyl dar zacinajicimu a nutne ne treba zcela podle tvych predstav dokonaleho projektu, ale platba za sluzbu, kterou jsi nedostal, tak napis cislo uctu. Neumim zaridit aby svet klapal podle tvych not, ale tuhle bolistku vylecit umim.

1 Líbí se

Prispevek na beh fora byl z meho uctu vracen. Probehla anonymizace dle GDPR.

Hezky den vsem zucastnenym.

1 Líbí se