A proč bys neuměl? Tedy nechci nijak snižovat to množství práce, ale nic na tom venkoncem není. Prostě jemné smirky a leštící kotouče. Kdysi jsem takto obdobně udělal jednu nerezovou CZ75. Jen je to strašná piplačka.
A IMHO tohle je dobrý tak do vitríny, páč na tom leštěném povrchu je pak fakt vidět jakýkoliv vlasový škrábanec. Ne úplně vhodné pro EDC zbraň…
Ale jasne, clovek by to zvladl, ale ta jistota a vedet co a jak. Asi to holt prijde s praxi. Taky bych k tomu rad umel casovani a takovej delikatnejsi servis revolveru
Moje oblíbené (kromě zde již zmiňovaných) je od HardTasku, které se zaobírá nošením náboje v komoře. Když mi lidé říkají, že je to zbytečné, tak je odkazuji na toto video: https://www.youtube.com/watch?v=RJzw4liFaZA
A komu by video nestacilo, u Hard Tasku se lze osobne potkat s instruktorem, ktery ma osobni zkusenost s tim, jak v realne situaci, s probodenou rukou a stale aktivnim utocnikem, nedokazal levou rukou zbran o opasek natahnout, prestoze na trenincich s tim problem nemel. Pokud ma nekdo pochybnosti o tom, zda je naboj v komore mit nebo nemit, doporucuju konzultaci prave s Pavlem.
Tak zrovna Tier1 jsou absolutní magoři v tom nejlepším slova smyslu. Ale dal bych si pozor, ne vždycky je člověk uplně ready replikovat drilly a rychlosti podobnejch monster na zlepšení a naučení hodně doporučuju videa s Benem Stoegerem. má na youtube i nějaký komplet classy, a spoustu drillů separátně.
Jo to jsou třeba zrovna tenhle drill jsem zkoušel a abych stříle jen proužek do 1,5 s je mazec ale beru to spíš abych viděl co si třeba zkusit střelit.
Nicméně, ta nejzajímavější část z té diskuze je bohužel jenom za paywallem na Patreonu. Řeší tam, co jako držitel zbraně dělat a nedělat v případě, že se v takové situaci ocitnete. Možná to později na Youtube taky dají, netuším, ale kdybyste měli zájem, tak link je tady.
Kdybys měl nastínit, co tam řeší že se dělat má a nemá, byl bych vděčný, klidně do soukromé zprávy. Tahle problematika je vždy zajímavá brát z více úhlů a přístupů.
180 Kc je dost, ale zase ne tolik abych to nedal, kdyz me to zajima. Ale delka 3:40, to je fakt masakr. Nechapu, proc se schopnost psat a cist dostala do kladby. V psany podobe bych to prolitnul za min nez pulku toho casu. Takhle hrozi, ze se k tomu za ten mesic, na kterej jsem si pristup zaplatil, vubec nedostanu.
Za paywallem řeší především to,že pokud se Ti podaří střelce zneskodnit, tak hlavně svoji zbraň okamžitě schovat, abys pak nebyl další zneskodneny z policejních zbraní
Tenhle díl je fakt hodně dobrej a poučnej a myslím si,že by ho kluci měli dát zdarma kompletní. Je třeba na ně zatlačit..