Já mám ZP teprve cca 8 let, takže má první je i má současná - HK SFP 9
Po získání ZP jsem pořídil Alfa Steel 3561, tedy revolver 6" ráže .357 Magnum. Ideální zbraň pro začátečníka
. Přibyly další a ta první je častěji opečovávaná, než střílená. I tak z domu nepůjde. Ke vzpomínkám patří i hláška paní Šulcové ze střelnice Magnum, abych se s touhle ráží šel postavit co nejdál od vstupu ke střelištím.
Na paní Šulcovou moc rád vzpomínám, ostatně jako na celý Magnum. Od té doby co vyhořel už nestřílím ani zdaleka tolik jako dřív. Do podzemí se mi nechce a vyjet z města není kdy. Je to velká škoda.
Prvni - Ruger KLCR ( Ruger® LCR® Double-Action Revolver Model 5450 )
Nevzpominam. Nosim (kdyz to vzhledem k velikosti jde), strilim.
CZ85 rv. 90 koupil jsem ji z druhé ruky (nebo kolikáté) jako student bez peněz. Tak 3, 4 roky jsem jí nosil. Vlastně většinu času na vejšce. Má své chyby, ale mám jí pořád, i když zvítězil plast.
První byl Glock 19 gen5,ale páč nedlouho po zakoupení se mi stala taková nepěkná nehoda se střelivem od Limitu,koupil jsem bazarovou HS XDm,se kterou jsem trénoval,než přišel rám na G.
Po opravě jsem G vytunil GPT spouští od Héfaista,aplikoval světlovodná mířidla Truglo,větší záchyt závěru a stala se z něj zbraň, na kterou nedám dopustit.A páč je ta první,tak se mnou nejspíš zůstane navždy..
Tak u mě to byl Walther PPQ M2, jak jsem ho na fotkách uviděl, tak už to bylo jasné - nádherná zbraň, elegance, prostě už nebylo jiné cesty.
A hlavně stálá láska a spokojenost.
A po letech druhá první láska revolver RUGER LCR .38SP +P, momentálně moje EDC zbraň, malá, lehká a krásná. Konkuruje jí občas Walther PPS M2, který je na nošení podobně dobrý…