To rozdělení na veřejnou a privátní část je dobrá cesta. Uvidíme jak to bude fungovat
Přijde mi motivační ponechat text pro všechny, ale obrázky zobrazit jen přihlášeným.
to je zajímavý nápad! líbí se mi
Ale nektere informace, treba o tom, ze nekdo nevybiji, nez ulozi do trezoru a tim tak trosku porusuje, to by asi melo byt spis schovane, ne?
Tak snad jsme dospělí a odpovědni za to, co děláme, ne? Navíc mám za to, že když jsem doma, tak je jedno, kde mám nabitou zbraň.
Motivacni je to v cem? Jako donutit lidi registrovat? Ja bych radsi presvedcil aby se lidi registrovali protoze ta platforma prijemna na uzivani, byla tu pratelska atmosfera a kvalitni informace, nez nekoho do neceho nutit. I z pohledu provozu a pripadne inzerce atd je pro vsechny vyhodnejsi vetsi mnozstvi navstevniku a ctenaru mozna neregistrovanych nez hrstka donucenych lidi. Fora kde to delaji podobne osobne spis obchazim obloukem.
Nevim jestli je to spravny pristup, ale takhle to ted vnimam.
Tak je to tvoje fórum.
Dobré je ukázat obsah a pokud někdo uzná za vhodné se registrovat, uvidí i obrázky. Je to něco na půl cesty, snažil jsem se najít další možnost k těm dvěma hlasovaným.
Chapu, dekuji za napad. Omlouvam se za preklepy, jen v rychlosti z mobilu pri praci
Modelova situace - hledam neco o kolimatoru s uchycenim na telo pistole.
Hodim to nejak do googlu, skocim na obrazky a pak pootviram pak stranek, na kterych je obrazek toho, co mne zajima. Forum se zamcenymi a neindexovanymi obrazky takto vubec nenajdu a tim padem ani nepocitim potrebu se tam registrovat a rozsirit komunitu.
Mozna to tak delaji i jine potencialni (a hodnotnejsi, nez jsem ja) prirustky.
Fotky bych neschovaval.
Technicke sekce, rady kolem zbrojaku a podobne bych nechal nezamcene. Jestli neco pouze pro zaslouzene umelce, tak volnejsi pokec.
Zase - na strankach NAA My Community - Index jsem se na neco snazil zeptat. Trvalo tydny, nez mi moderator jako novicovi schvalil prispevek. A pak totez pri kazde odpovvedi. Co se mohlo vyresit behem par vzkazu, to trvalo bez prehaneni mesice.
Kdyby existovalo jine podobne forum, vykaslal bych se na to. Takze kazdy zamek vlastne cast zajemcu odradi.
Je toto cilem?
Když jsem doma, nemám zbraň uschovanou, uloženou ani uskladněnou ani přechovávanou. Zbraň držím podle §2 odst. 2 pís. a1 nyní účinného zákona. Lhostejno v jakém stavu a místě, mám ji tak pořád u sebe, i kdyby byla třeba v šuplíku nebo jinde, zejména, jsem-li například doma sám… Ale je to jiné téma, než které se zde řeší, mám ten pocit.
Můj názor je, že by toho mělo být co nejvíce viditené bez registrace (klidně třeba jen ty fotky skrý, to mě přijde, že je i celkem časté). Většinou právě to čtení diskuzí sem může přitáhnout někoho nového a čím víc si toho může každý přečíst bez registrace, tím je větší šance, že bude mít někdo chuť se zaregistrovat, aby se mohl na něco i zeptat nebo přidat nějaký vlastní příspěvek.