Fotogalerie zbraní - pochlubte se

Fotíte zbraně? Máte tipy jak je vyfotit hezky? Pochlubte se s vašimi fotkami. V tomto vlákně je povolen hlasovací systém.

1 Líbí se

12 Answers

12

Domnívám se, že každé zbrani to nejvíce sluší v přírodě

Colt Detective .38 spec, 158 gr. SWC od LEE powder coated

Moje dávné pokusy o zajímavou fotku (to jsem ještě měl Norka 1911)

A pak ze nerostou :slightly_smiling_face: nas dnesni bodyguard na prochazce

Ahoj! Posílám foto mého Canika, trochu s překvapením jsem zjistil, že keramika na závěru není věčná, jak jsem si myslel, trochu začínají být vidět oleštěné vrcholky kovu a ve výhozním okénku prázdné nábojnice keramiku už také omlátili. Ale co, je vidět, že zbraň je střílená a pravidelně čištěná. Začíná mít pěknou patinu i když nečekanou :hushed_face: . Jrd

Dneska jsem přinesl Kaníka od Loranta :slight_smile: Možná si to časem nějak vyfotim i hezky

Moje první zbraň byla tenhle Gloček, nalítáno má dost, je to na něm vidět, ale chodí a chodí :slight_smile:

No a teď se nejvíc zahazuju s tímhle dílem. Jsem mega spokojenej a doufám, že spolu ještě dost věcí zažijeme/vyhrajeme :slight_smile: Zatím hlavně úspěchy v LOSu, ale brousím si zuby a trénujeme i na další soutěže :slight_smile:

Super blackhawk vyvetran.

Taková hračka na blbnutí. Daniel Defense M4A1 s Leupoldem 1-6x24

A trošku pistolové klasiky. Sig 226 X-Five…. krásná, přesná zbraň, ale sebrala mi ho manželka. :frowning:

Glock 34 s Holosunem a baterkou Surefire…. ta slouží spíš jao závaží, ale na zbrani se mi líbí. A střelba s pistolí s kolimátorem je super. Konečně nemusím řešit dioprické brýle na střílení.

Ahoj! Koupil jsem si novou hračku-kolimátor Osight SE 2MOA, mám radost a nemůžu se dočkat, v neděli ho půjdu vyzkoušet. Doufám, že z radosti nebude zklamání nebo rozpaky :thinking: . Jrd

Omylem sem smazal Bark 9. Tak ještě jednou :slight_smile:

Doplním smazané komentáře: Na IPSC pomalé z důvodu způsobu vypouštění zásobníku. Spodek je z EVA.

Starší záležitost, NFA připravená na sezonu IPSC od kolegy. Níže moje, dnes ji už používá syn.

Co máš na tom spodním NFA za trychtýř?

Opravdu nevím. Koupil sem to tak, jak je to na té spodní fotce.