Ahoj, využiji toto k rozpohybování fóra
Chtěl jsem se zeptat, zda-li někdo nevíte kde sehnat, přední výměnné vložky do “mušky” dioptru GF, jsou tam výměnné a s puškou jsem získal jen jeden. Popřípadě jestli nemáte někdo nákres. Něco jsem našel v zahraničí, ale je to fakt masakr, a u dalších vložek si nejsem jistý, protože tam nejsou rozměry. Dík
údajně by to mělo mít průměr 18 mm a údajně by do toho měly pasovat univerzální vložky. jak plastové tak skleněné.
zběžně tuto je ca co hledáš? nebo jsem uplně mimo? euroshooting.eu - 586 Gehmann čočka 1,3x M18 - Optické doplňky pro míření - GEHMANN |
Případně výměnné tady: MEC Eagle Eye Change
Treba je to mimo, ale nezvazoval jsi nejakou diy cestu? Ta fotka je ve slusne kvalite, prekreslit to v nejakem programu a pokud mas jeden original tak omerit a vyuzit v modelu a za nejakou uplatu to nechat vypalit nebo jinak riznout. Nejake dopracovani a cerneni a mohl by z toho byt projekt, ne?
No to je asi to jediné, obkreslim ten původní a zbytek ukecám nějakého modeláře, aby mi to vyrobil z tenkého plechu Jo, to je asi to jediné, jinak ve staré knize z roku 1966 sportovní střelba z pistole a pušky jsou i některé vložky nakreslené, a okotované vnitřní rozměry, takže asi tohle bude jediná cesta