Ahoj střelci! Otevírám tohle vlákno, abychom si navzájem ukázali — a trochu pochlubili — co nového jste si pořídili do trezoru či na střelnici. Přistála vám domů čerstvá flinta, šikovný kousek gearu, nebo třeba jen drobný tuningový doplněk, který stojí za zmínku? Podělte se o první dojmy, fotky i tipy, odkud jste nákup dovezli a jestli byste ho doporučili dál. Nejde o závody v prémiových cenovkách, ale o inspiraci a zkušenosti, takže směle do toho!
Osobně jsem si koupil naposledy trezor, měl jsem jen plechovou skříň, nějak se to začalo rozrůstat, tak jsem musel upgradovat.
https://www.alza.cz/arzenal-1253-el-d7709261.htm
Tohle ale za lepší prachy ![]()
Tos udělal dobře. 15ru plechovka je potřeba vždycky. Já k takové podobné, jen větší, a o hodně těžší, nedávno přidal ještě BT1 trezor. Trochu menší, ale pořád dost velký na to, aby se do něj vešlo nejméně tolik střeliva a zbraní, co v něm může být. Ve stavu skoro nový a nakonec za cenu pod půlkou nového.
Asi to není poslední věc, kterou jsem kupoval. Tou poslední je RMR destička na Zeku, protože jsem si koupil větší kolim, než jsem tam měl předtím, ovšem ten předchozí byl RMS a v přijatelné ceně jsem tak velký na původní patici nenašel. Přitom v tom prakticky není rozdíl.
Takže poučení…
Oh. Vlastně to taky není poslední věc. Tou je spíš kůží s nějakou tpu pěnou podložený vnitřní kydex na Canika…
Sakra. Furt se něco kupuje… Člověk zjistí, že ani pořádně neví, co bylo to poslední.
Díky za Tip… Už musím koupit třetí
trezor… Nějak se to rozrůstá ![]()
![]()
Jinak poslední byl komplet s balistikou Combat system Sentinel 2 a taktický opasek Combat System a serepetičky k tomu a pouzdro RH na Safariland pro PDP s kolim
Abych udržel téma ![]()
Naposledy jsem si pořizoval tlumič. Určitě jste všichni zaznamenali nedávné období, kdy hrozilo, že budou zakázané, a měl jsem obavu, že mi doma zůstane pistole se zbytečným závitem. Finančně se mi to zrovna moc nehodilo, měl jsem ho v plánu “až někdy..” Ale pan ministr Rakušan mě donutil si ho koupit. (Možná je to tajný lobbista výrobců tlumičů
).
Zbytečný závit by byla věčná škoda
Ať dobře slouží! Mě se tu jeden válí, budu si k němu muset asi koupit pušku ![]()