Na ZK existovalo toto vlákno, ale je pravda, že moc zkušeností tam nebylo. Z mého pohledu se jedná o kvalitní sportovní zbraň, ale jako všude, tak i u této firmy se najdou nějaké mouchy. S kolegou jsme měli problém s vnějším obrobením závěru. Já vyjednával přímo s výrobcem, ani jsem to nebral jako reklamaci a musím říct, že přístup byl vzorový. Zajel sem do Slavičína a závěr mi vyměnili. Jinak po střelecké stránce nemám pistoli co vytknout. Střílím své přebíjené náboje, zatím 2 000 tam bez jediné závady. Tak doufám, že to tak i zůstane.
Má tady někdo s pistolí tohoto výrobce nějaké zkušenosti?
Nechapu jak to mohlo projit vystupni kontrolou. Kudos, ze se k tomu postavili a zaver vymenili.
Sice prvně tvrdili, že to je v normě
ale pak už komunikovali vážně. Já to nebral ani jako reklamaci. Tu bych uplatňoval u prodejce. Je fakt, že na fotce to dost vyniklo. Při koupi sem si toho vlastně ani nevšiml ![]()
Na vysvětlenou smajlíka - směju se tomu v „normě“ ![]()
Normy neznám, školy nemám, ale tohle bych čekal na taurusu a i tam by mě to štvalo.
Já to bral od nich s rezervou - jako takový počáteční pokus
pak už to bylo naprosto seriozní a vstřícké. A jako bonus jsem pak při předání pistole s novým závěrem dostal i jedem zásobník. To hodně potěšilo - špatně se shánějí a nejsou zrovna levné
Tak že za mě jednaní naprosto O.K.
Zeku Super Optics 2 mám už asi tři roky. Několik (5-7) tisíc na tachometru. V posledních měsících s ní střílí jen můj malej syn, protože se lehce natahuje a díky kolimu se mu s ní snadno míří.
Má plno výhod i nevýhod, udělal jsem si vlastní celogrip s trychtýřem, aby šla držet, návlek na spoušť, abych mohl bez ničeho rychle přepínat mezi mojí a dětskou rukou, odladil vlastní vratné pružiny podle účelu použití, doplnil měkký buffer. S ještě spolehlivou pružinou jde nacuknout jednoruč stylem Johna Wicka. Vlastní pouzdro vyrobené u Ondry Horského (já ukazoval a kibicoval, on řezal, vrtal, brousil, tavil a leštil).
Pochopitelně vlastní střelivo.
Fajn pistole, za tu cenu bezkonkurenční. Násobně dražší pistole nejsou lepší.
Ale já s ní prakticky nestřílím.