Dostaly se mi do ruky tyhle strely. Tusim, ze se s tim v americe strili bowlingove kuzelky, nejaka soutez.
Je to evidentne dost tezka a atypicka strela takze k tomu nemuzu najit moc informaci ani loading data. Samozrejme se nabizi zkusit kontaktovat vyrobce a zeptat se primo u zdroje a to presne jsem udelal - zahajil jsem komunikaci v unoru tohoto roku a stale od nich nemam informaci o navazce.
Nabizi se moznost to proste postupne pretavit az budu odlevat jine strely, ale preci jen by bylo jednodussi to vystrilet v tehle forme a i me to zajima.
Nemate nahodou nekdo zkusenost? Na obrazku s obycejnou .358 fmj alsou .38/.357
Chybí více info. Z čeho se to bude střílet (revolver/karabina? - typ), a jaká je hloubka zapuštění (nebo alepoň OAL náboje s touto střelou) a jaká je délka střely. (Pro případný výpočet v QL a GRT.)
Budu to strilet z revolveru Ruger GP100.
Do grt i quickloadu si to umim hodit sam, nicmene jsem se ptal spis obecne pro odpichnuti, volbu prachu a tak. Zatim jsem z toho nezkousel ani susilku abych zjistil oal.
Ruger GP100 také mám a střílím z něho navážky na horní hraně (nebo i mírně za) tabulkových maxim. Osobní zkušenost s takovými špalky bohužel nemám (přebíjím klasiku 158 gr, ARES i S&B), ale na takto těžké střely bude IMHO nejlepší D037-1 nebo ekvivalent. D036 už je moc rychlý a D037-2 už moc pomalý (to je prach spíš pro 44 Mag.)
Jen tak narychlo jsem to testnul v GRT na mých oblíbených laboracích a začal bych s 8,5 gr D037-1 a šel až do 9,5 gr. Jde o to, zda ti jde o výkon či přesnost. S těmi 9,5 gr to už bude řádná pecka (cca 14J pro čtyřpalcový GP 100). Každopádně i tak to budou subsoniky a pořád oproti plnotučným 44 Mag. to moc kopat nebude. 
Diky, mrknu na to. Ja k tem strelam prisel za dobrou cenu, myslim ze prodavajici taky uplne nevedel co si s nimi pocit. Takze nemam zadne ambice na presnost ani vykon, jen bych je rad smysluplne vypraskal 
Dokáže takové válečky podat páková opakovačka?
To uprimne netusim. Ja mel pakovku jen v .44 mag a vzhledem k (ne)kvalite rossi jsem byl rad, ze de mi po pul roce povedlo odstoupit od kupni smlouvy a pusku vratit.
Trochu bych se ale bal ze v tom bude problem.