Ar15 jakou spoušť doporučujete

Zdravím. Jak jste řešili spoušť u Vašich ar15? Necháváte origo, měníte jen pružiny nebo celé spouště? Jaké doporučujete? Spíš mám na mysli levnější řešení, resp nejaky slušný poměr „kvalita/cena“. Nemám sportovní ambice, spíš jen na kurzy a do papíru.

Ja ti doporucim min znamou single stage kontejnerovou spoust James Madison tactical, Saber, 3.5 lb.

Mam dve, jednu starou asi 11 let a jsou za tu cenu skvele. Hodne jednoducha, nizky zdvih, reset, „tvrda“ spoust. Dobre cepy. Vetsine lidi co s nima strileli se dost libila.

1 Líbí se

Ja mel sveho casu nejakou hiperfire kontejnerovou v arku a spokojensot. Docela prijemna cena. Konkretneji uz si bohuzel nevzpominam.

Ja měl v Perunu tuto: Spoušťový mechanismus Timney pro AR-15 (3 lbs) - REDARMS.CZ

A spokojenost. Vyhovuje mi jednostupňová spoušť, krátký chod i reset.

1 Líbí se

Dohledal jsem to -

1 Líbí se

Ja zbran netunim. Rad bych umel dobre pracovat s tim, co je dostupny nejvic. Nechci se stat zavisly na konkretnich upravach. Mluvim o obranne strelbe. U sportovnich zbrani to je jina.

1 Líbí se

Singlestage kontejner Timney. Naprosta spokojenost. Muzu s tim zkouset honit masarky na 100 m i pinkat na LOSu. Uplne jiny zazitek oproti factory zakladu.

Nektere ty soucasne tovarni spouste jsou ale vazne otresne. To se vubec neda srovnavat ani s puvodnima MIL spoustakama treba od Coltu. O dobrem kontejnerovem ani nemluve.

Top guns pry dostali velkou zasilku hiperfire spousti