Pozná někdo o co jde případně i konkrétní model?
Revolver bude nějaký SAA v 357 Magnum. Podle té mušky a hledí nějaký target model, možná Ruger New Model Blackhawk. Co je ta tištěná věc nemám ale nejmenšího tucha… ![]()
Nezkoušel jste někdo tisknout dno zásobníku, konkrétně by mne zajímalo G17 a G43X, v jiné barvě než černé? Takové červené dno by na první pohled odlišilo, že v něm mám napáskované S2 střelivo
Tisk doma to neni, ale nedavno jsem narazil na tohle:
A treba na Arexy jsou sehnatelne hlinikove eloxovane v ruznych barvach. Glocky budou urcite taky.
Tyhle botky jsou, ale mi jde o plochá dna. V dávných dobách je někdo měl, zkoušel jsem před mnoha měsíci možná už roky, ale bez odezvy
Tak zkus 3dcults, Printables, Thingiverse či GrabCad library.
Nebo oslov a podpoř našince:
Přemek mne taky napadl, nam od něj nějaké drobnosti, jen jsem se zeptal v tématu k tisku jestli někdo už netiskne…
Netiskl nekdo rotacni pracku?
2aligator na dotaz u fotky. Tipnul bych si na revolverovy „SAA“ zasobnik urychlujici nabijeni.
Naboje podle mne pod tlakem pruziny, jak horni hodne vycumuje, tak se navede jeho cumak do komory a „vylomenim“ se uvolni?
Tak trochu jako zasobnik perkusnich zapalek.
Ale je to jen vystrel od boku.
Jo, je to rychlonabijec na revolver. Ja to nakonec nak dohledal ale uz si to nepamatuju, paradoxne to neni 3d tisk, i kdyz to tak vypada, ale nejakej vstrikolis a kolem toho postaveny cely podnikani nekde v ameru. Nic k tisku
Nedávno jsem tu psal o těch holsterech na zásobníky. Nakonec jsem ho zkřížil s drápem a dopadlo to takhle. Už to pár měsíců nosím, je to docela fajn, i když je tahání toho druhého zásobníku trochu křížem. Ale dá se zvyknout ![]()