To je vlakno na reklamni linky ?
Sportovni strelbe ani lovu se nevenuju, takze zustanu u pouziti zbrane k (sebe)obrane.
Trenovat ma clovek v tom co je nejbliz obleceni, ktere na sobe pravdepodobne bude mit pri realne akci. Takze na strelnici odchazim/odjizdim v tom, v cem bezne chodim. Kdyz jde o pistoli. Na podzim byl na Hodnocenych strelbach pan v obleku. Protoze tak vetsinu dne chodi. A to je, myslim, velmi jednoduchy a pritom nejlepsi navod, jak si obleceni na strileni vybrat.
S puskou sice bezne nechodim, ale vetsinu streleckych aktivit absolvuju v civilnim obleceni, s puskou na popruhu a jen na opasek pridam pouzdro na nahradni puskovy zasobnik. V realny situci bych ten zasobnik asi mel v kapse.
Jen vyjimecne se rozhodnu, ze si to chci zkusit ve full-gearu a balistikou. Napriklad, kdyz mam prilezitost cvicit s profesionaly.
Z vybaveni, na ktere se ptas, mi zatim nejlip vyhovuje 5.11. Nejen funkcnimi vlastnostmi, ale proste proto, ze to vydrzi muj zpusob zachazeni s vecmi. Veci maji slouzit me, ne ja pecovat o ne. To neznamena, ze nemam i kousky lacinejsi provenience typu MFH a podobne.
1 Líbí se