Ahoj, včera jsem pomocí borescope našel rýhu v hlavni CZ600 MDT Deep Bronze .308 Co si o tom myslíte?
Domnívám se, že to nebude mít vliv na přesnost, ale současně by mě to štvalo. Podle mě je to od výroby.
Psal jsem do CZUB Praha a zatím nic. Hlavně abych mohl být v klidu co se bezpečnosti týče
Tohle nevypada jako vryp, ale spis jako unavova trhlina, ktera ma celo vlevo a tim smerem mozna roste. Byt to moje, tak si to kontroluju a po case porovnam, aby to nedopadlo krehkym lomem.
jestli je to trhlina nevím, ale v rossi 92 jsem podobných věcí měl víc než dost a to šlo o novou pušku. Naštěstí to skončilo vrácením zboží.
Tak hlaveň jsem registroval v rámci jejich akce doživotní záruky (nebo už nevím, ale na hodně dlouho), tak by to nemusel být problém.
Dej vědět.
V tvem video jsem takovou nevidel. Muzu se samozrejme plest ale ten defekt z dotazu ma ty typicke znaky.
Nereklamoval bych to hned, protoze to zbrojovka skoro jiste odmitne. Ale pokud bude reklamovat pozdeji jestli tam bude patrny prubezny rust a da byt i jen dve fotky s odstupem doby, tak to kazdy soudny RT prijme a nebude riskovat.
Pokud neporoste, neni to unavova trhlina a je to ok.
Tak zatím co jsem zjišťoval, asi by to proměřili a stejně mi to vrátili, s tím, že to nemá vliv na přesnost. Budu to sledovat, jestli se to bude měnit časem.