Jedna ze soutezi je i “Playground” kde si muzes princip soutezi a odesilani vyzkouset.
Dokonalé to bohužel není. Když se mi sejde víc trénovacích dat model se dá dále trénovat. Takový je aspoň cíl..
Teď ještě zjistit, jak tam přidat zbylé dva. zásahy… Kam dát snímky terčů pro trénink?
To co ti nasla ai nahore je predvyber. Vpravo v nastrojove liste je kouzelna hulka, tazenim vyberes zasahy ktere chces - udela to vyberovy obdelnik. Je to tak proto, ze muzes fotit treba terc s vice skupinama zasahu (skupiny pridavas a prepinas nahore + a -) a kdyby ai pokazde pridala vsechny zasahy do aktualni skupiny byl by to bordel. Takhle mam otestovano, ze z jedne fotky jde anotovat klidne 15 skupin na benchrestovem terci, pak mi dosly terce na papire.
Po vyberu zasahu kouzelnou hulkou kdyz ji deaktivujes prvni tapnuti je zadani POA - point of aim, na to uz jsi prisel. Kazdy dalsi tapnuti prodava zasah. Long press na vicemene jakoukoliv anotovanou hodnotu at uz je to poa, zasah nebo anotacni box umozni jeho presunuti.
Pokud sis na obrazovce kde vybiras zbran a naboj zaskrtl, ze se ucastnis souteze a vybral soutez dojde k automatickemu odeslani terce do prislusne souteze.
Zni to asi slozite, ale imho to umi prejit do krve pomerne rychle.
Edit: Dle prispevku v soutezi vidim, ze uz sis s tim poradil![]()
Poradil, postupně se to naučím. Ale zásahy stály za starou bačkoru. Musím si příště udělat lepší záměrný bod a soutěžně střílet až na konci sezení, ne na začátku.
Teď otázka za tři body. Kolik je tu zásahů?
Přiznávám, že tohle bylo na 7m, ale dokud jsem viděl, bývalo to podobné i na 10m. Zkusím to příště líp, ať se má stroj na čem učit.
Tak pokud bude velka vystrilena dira tak ani stroj nevymysli kolik tam toho patri ![]()
Zkusím se příště líp trefit. Mířenka není moje parketa.
Až mi dorazí objednaná zásilka asi deseti druhů. 223,tak teda taky zkusím, ale už teď vím,že to pro mě bude peklo![]()
![]()
![]()
![]()
Do soutěže to ale radši dávat nebudu, střílím blbě,ale rád![]()
![]()
Na porovnani streliva je fce v reloading trackeru. Companion tam umi posilat fotky, vypadne z toho porovnani, rychlosti, grafy
To nakonec stejně dopadne tak,že Ti ty terče pošlu s prosíkem, ať to vyhodnotíš ![]()
![]()
Kdyz budes chtit radi ti s tim pomuzu az to bude aktualni.
Mám připravenou novou verzi Shooting companiona jen apple se rozhodl, že doslova potřebuje video ukázku jak aplikace načítá standardní NFC tag a tak tu točím video jak pípám krabičku aby se App reviewer nažral a Companion zůstal celej.
Výborný.