Cas muzu dat do nastaveni, to je to nejmensi. Vecer sepisu novinky a nahraju novy build. Az si to vyzkousis tak klidne dej vedet jestli je nastaveni casunjeste potreba.
Mám verzí 1.16, to asi není ještě ta nová, že?
Ne, jeste jsem to nestihl vydat
K tomu buildu jsem se nedokopal, sotva skoncily povinnosti rozhodil jsem na stole soucastky a zkousim hw TrickyTimeru.
Zapomnel jsem svuj Pinecil v praci, tak to tu matlam nejakou trafopajkpu a podle toho to vypada, jen dirty hack na vyzkouseni
Shooting Companion 118 (1.16.1) je na Google store.
Něco dělám špatně. Přehled aplikací k aktualizaci v Google obchodu mi tuto aplikaci nenabídl. Po vyhledání stránky s aplikací aktualizace šla.
Fixace bodů funguje hezky, větším pohybem se odemkne, 2s je fakt dlouhá doba.
Nastavím 10cm na měřítku, detekuji zásahy, obtáhnu zásahy a všechno se nastěhuje k levému hornímu rohu terče.
Navíc to ukazuje aktuální datum a místo, nikoliv datum a místo z fotky, kterou zpracovávám. Pochopitelně jindy a jinde. Budu nad tím ještě bádat…
Je k dispozici nová aktualizace na Android, verze 1.17.0 (119).
Co se týče toho, že aktualizace v Google Play nevidíš - to není chyba, Google ty aktualizace distribuuje postupně, takže se k tobě může dostat až později. Přesně tím postupem, co jsi popsal, se to dá vynutit.
Čas fixace při přetahování bodů je defaultně 2 sekundy, v nastavení v sekci Chování aplikace to jde změnit od 0 do 5 sekund. Sesypání zásahů do rohu po kouzelné hůlce byl regulérní bug - při refaktoru převodů souřadnic jsem na ten flow prostě zapomněl, teď je to opravené.
S tím ukazováním data a času při analýze z fotky jsi mě přivedl na myšlenku. Teď když vybereš pro analýzu terče fotku z galerie, appka si z EXIFu natáhne čas pořízení a GPS a nabídne ti aktualizaci údajů seance. K tomu datu doplní i počasí k danému místu a času. Podle těch GPS souřadnic pak hledá nejbližší střelnici do půl kilometru - nejdřív mezi tvými oblíbenými, co má uložené lokálně, a když tam nic nenajde, zeptá se katalogu na streleckamapa.cz. Když něco najde, ukáže ti ji v dialogu a nastaví jako místo seance, a pokud ještě není mezi oblíbenými a jsi přihlášený na Mapu střelnic, nabídne ti ji tam i přidat.
A ještě nově jde z úvodní obrazovky ovládat TrickyTimer přes Bluetooth - párování, start, stop a záznam výstřelů s časy. HW zatím jen u mě na stole ![]()
Tak to jsem tě navedl přesně. Jdu zkoušet.
Tak nejdu, aktualizace se mi nenabízí.
Posuzování změn…to jsem si myslel. Tak až to bude…
Je to schváleno a mělo by se to dát tedy stáhnout.
a 1.17.1 (120) venku - bugfix - při kombinaci určité verze a přechodu na verzi novější došlo k problémům s upgradem databáze a výsledkem byl pád aplikace při startu nebo použití „batohu“.
To by mělo být opraveno.
Chvilku jsem včera zkoušel a vypadá to, že to funguje. Hned jsem si zkrátil dobu fixace bodu na 1s. Čekal jsem číselné pole s možností zadání číselné hodnoty na desetiny, takže jediná pro mě lepší hodnota než výchozí 2s je 1s. Skvělé.
Zkoušel jsem si další terč, a chybí mi možnost zvolit zbraň a vůbec nastavit všechny hodnoty před začátkem zpracování terče. Je to možné přidat dodatečně. Ale pak mi zase chybí možnost terč odeslat do soutěže. Při snaze zjistit, co všechno můžu dodatečně opravit, mi terč z deníku zmizel. Asi jsem nešikovně šoupnul prstem do strany, ale nevšiml jsem si toho.
Taky jsem zase válčil s přidáním zásahu po detekci, protože ne všechny zásahy se poznaly. Chvíli mi metodou pokus omyl trvalo najít, jak přidat zásah. Chtělo by to asi kontextové nabídky všech dostupných funkcí a akcí v každém místě, uživatele by to lépe vedlo.
To je sarkasmus? Chceš si to nastavovat klávesnicí na desetinky? Můžu to změnit.
Pokud se bavíme o tom, že uděláš anotaci terče, uložíš jej a ono se to zeptá jestli ukončit/nebo další terč tak to neslouží k tomu abys fotil terč s jinou zbraní. Je to série terčů s určitou zbraní a střelivem.
Pokud chceš střílet s jinou zbraní doporučuji začít novou analýzu.
Pod timhle nevim co si uprimne predstavit nebo jak by to podle tebe melo fungovat.
Imho je tam neintuitivni to, ze kdyz je aktivni magic wand nejde zadavat zasahy rucne. Po deaktivaci je to zas povolene. Jestli je to ono, muzu se nad tim zkusit jeste zamyslet
Jo, to mi taky vždycky trvá, než jsem přišel pomocí pokus/omyl, jak zadat zásahy ručně.
Není sarkasmus, sekunda je fajn. Delší čas je asi pro mě zbytečný, ale někdo si to třeba nastaví rád.
Ok, přes ty písmena to kolikrát nevyzní.
Každopádně jsem to přepracoval ze slideru na klasické textové pole které podporuje desetinné místo.
Bude to v dalším updatu kde snad vyřeším i neintuitivnost kouzelné hůlky a další věci.