Tak co, darebací? Kutíte? Tvoříte? Máte tvůrčí přetlak? Trpíte a řešíte? Fantazie, vlhké sny?
Pochlupte se!
Tak co, darebací? Kutíte? Tvoříte? Máte tvůrčí přetlak? Trpíte a řešíte? Fantazie, vlhké sny?
Pochlupte se!
Tímto zdravím a děkuji Tondovi z PONKu v Praze, Holešovicích
Ještě jsem zapomněl v úvodu.
Nemusíte pouze páchat samohanu při sledování Forge In Fire! Fakt se do toho můžete pustit sami, a to na několika místech.
PONK není špatný začátek. Určitě lepší než ti vykukové někde u Venclplacu, co vás stáhnou o dvojnásobek a výheň uvidíte jen z bezpečné vzdálenosti.
Pokud nejste líní se projet, je zde p. Adámek v Mlékojedech u Litoměřic. Udělal jsem se u něj… é sorry, byl jsem tam už 3x, 4 termín objednaný a nehodlám to považovat za finální počet, neb mistrova sprostá mluva se mi ne a ne omrzet.
parádní kudla. Něco si ubouchat je můj velkej sen, jen se k tomu odhodlat a najít si čas…
Neváhat, zkusit. Je to neuvěřitelné flow.
Někde v počitači, a ten nemám včíl poluce, mám uloženého nějakého nožíře z Orlických hor. Příležitostně dělá workshopy na zavíráky, celovíkendové, esi dobře pamatuju tak vč. ubytování a jídla. To bych taky rád, jednou…
Pokud nejste soustředění, doporučoval bych první workshop jednoduššího ražení. Ona i čepel z jednodruhové oceli se vám ohne, natož ze svářkového damašku, pokud si nedokážete ohlídat pokud možno stejný počet ran z obou stran.
Ale raketová věda to není, a radost je pak veliká.
A té srandy okolo… třeba když vám chytne nohavice…
A pokud máte trochu buňky (můžete mít i muňky ale v kovárně bych to moc neventiloval), tak u p. Adámka je šance hrábnout si i na buchar. Tak jako při druhé třetí návštěvě…
Zde odkaz na vícedenní kurz tvorby zavíráku:
A zde můj oblíbený Adámek:
A nakonec můj první kurz: