Padlo

Nosite nekdo padlo, pripadne klips OWB?

Jen kolem domu, kvuli rychlemu nasazeni na opasek, nebo i na dele trvajici aktivity?

Ja si zkusmo poridil fobus a ten divny kus pruzinove oceli jsem musel prekryt kusem kuze, aby nerozkousal vsechno, vcetne trika nebo moji vlastni kuze.

Jak to myslíš? Nejsme policajti, tak to stejně neprojde skrze viditelnost. :wink: Jinak bych šel do kůže s klipsem, ta se dá ještě vytvořit, že kvér “nebude” vidět. Navíc je to stylovka a možno udělat doma. :grinning_face:

Pro tvůj případ, patrně s Kevinem, bych šel do tohodle:

Když se změní situace a rychle odběhneš k sousedům, do sámošky, seřvat hlučné děcka atd., furt budeš OK.

V tom spoji nahore byl kus listove pruziny. Ani po uprave to neni bez kozeneho prehozu pouzitelne.

(Dal jsem jeste petiranaku sanci)

Hlavne mi slo o to, jestli padlo nekdo opravdu pouziva, nebo vsichni radeji nejaka poutka a pruvleky primo na opasek.

Ten klips mi prijde ne uplne spolehlivy, valke padlo zase tlaci pri sezeni…

Já pouzdro s pádlem mám, ale spíš jen abych nějaké měl. V nouzi bych to nosit mohl, jen bych si musel brát nějakou bundu. :slight_smile:

Ok, to vypadá na nějakou čínskou kopii, já viděl Fobus pádlo klasika z plastu s ozubeným polohováním. Tato jsem teda neviděl, pěknej “trhač". :joy:

K tomu revolveru fakt něco z kůže spíchnout a bude to cool. :smiling_face:

Jsem schválně vyfotil jak ho mám v tom místě já. Je tam něco jako “guma”.

1 Líbí se

To vlevo jsem si nechal usit u profika. A moc odstava. Dolni je muj vytvor do velke kapsy. Volavo je alikove na pistoli. Dokonale prileha k telu, jen se z nej hur tasi, protoze to tam fest drzi. (pozor na levnejsi variantu bez (K), to je z tenoucke kuze a muchla se).

Padlo mne po pridani kuze tlaci svym tvarem spis spodni stranou na kycel, nez temi obrousenymi zuby

Kazdopadne toho alikoveho fobuse nedoporucuji, jestli si s tim nekdo pak nechce vazne dost vyhrat sam

Zajímavé spojení z ebay (kůže s pádlem) - hledej heslo: holster revolver paddle :wink: