Muž ženu zastřelil, pak i sebe

Opět naštěstí nelegální zbraň…

Mrtví v autě na Karvinsku byli bývalí partneři. Muž ženu zastřelil, pak i sebe

Já takové věci většinou komentuju “hlavně, že se nikomu nic nestalo“. Někomu to může znít cynicky, ale podle mě je hlavní, aby při sebevraždě někdo nevzal s sebou i nezúčastněné lidi.
Rozhodnutí odejít ze světa nakonec podporuje i STAN, ti by chtěli zabíjet lidi od 14 let. Takže téma (sebe)vražd je aktuálním režimem uchopeno dost progresivně, tady to proběhlo dost konservativním způsobem.
Samozřejmě pro blízké je to tragedie, možná ti lidé měli pocit, že nemohou něčemu čelit, nebo aspoň jeden z nich. Nevím….

1 Líbí se

Ale on předtím, než se zasebevraždil, zastřelil bývalou partnerku!

Podle dosud zjištěných informací jde o vztahový násilný čin, při kterém bývalý partner nejprve zastřelil ženu a poté spáchal sebevraždu. Podle informací iDNES.cz tak muž neunesl nedávný rozchod.

Zdroj: https://www.idnes.cz/ostrava/zpravy/orlova-vrazda-sebevrazda-muz-zastrelil-expartnerku-policie.A251027_121417_ostrava-zpravy_jog

To je dost vzdálené od slov “hlavně, že se nikomu nic nestalo“… :roll_eyes:

1 Líbí se

Já jsem tím myslel primárně lidi nezúčastněné. Třeba kdyby se ti dva rozhodli mi skočit pod auto, když pojedu kolem. Anebo kdyby doma pustil plyn a následná exploze rozbořila domy kolem.
Řešit, co bylo mezi nimi, jsem nechtěl.